top of page
Trist på sofaen

Terapi og Coaching

Det gør dig sårbar, når du ikke helt kan mærke dig selv. Det kan endda koste dig gode relationer, ægteskab og forhold og eller et god job. Bliv mesteren i dit eget  liv, og få hjælp, hvis du synes vejen er uoverskuelig.

- Lad mig hjælpe dig på vej ...

Hvordan har du
det egentligt?

Det gør dig sårbar, ikke at kunne mærke dig selv. Du er mesteren i dit liv, for at få et lykkeligt liv!
I de fleste tilfælde ved vi hvad problemet er, men kan ikke kommer videre. Ofte skyldes det, at der er noget vi ‘overser’. Der er noget vi ikke kan ‘se’, fordi vi har levet med det for længe, uden helt at vide det. Måske kender du 'tomheds-følelsen' og 'travlheden' og har levet med den længe. Dt nedsætter ikke alene din livskvalitet, men som din sundhed.

Helt afhængig af hvor du er i dit liv lige nu, og hvordan du oplever dig selv, så vil det være afgørende for hvordan du kommer videre. Den du er i dag gøre noget andet, end den du var engang - også selvom det var i går! Dine handlinger og ikke handlinger påvirker din retning i dit liv!

Der er mange måder, at leve et lykkeligt liv på. Der er sikkert stor forskel på hvad der engang gjorde dig glad, og hvad du har brug for i dag. Vi ændre os, som tiden går, også fordi livet byder ind med glæder, men også 'udfordringer, som 'vi måske ikke lige havde forventet.
 
Jeg kan hjælpe dig med at hitte trådene ud, håndtere udfordringerne og støtte dig i at komme videre og se og mærke dit liv fra andre vinkler.

Jeg benytter mig af både Coaching og terapi, også meget min intuition og fornemmelse af hvem du som menneske er. Min terapeutisk erfaring gennem 20 år. vil hjælpe dig, ligeså lang som mit hjerte rækker. 

- 1-1 samtale
- TeenAge udfordringer 
- Parterapi
- Overgangsalder og kriser.
- Livsstilsproblematikker
- Stress, depressioner, angst, uro, bekymringer, ADHD, ADD ..


Jeg supplerer også med åndedrætstræning, afspænding, yoga og meditation, hvis jeg oplever, at det vil hjælpe dig.