Mor & Baby yoga - efterfødselshold

Vil du gerne igang med at træne din krop og måske mødes med andre nybagte mødre en gang om ugen, lave dejlig yoga imens du har god kontakt til dit barn - så kom efterfødselsyoga.

Onsdage kl 12.15-13.15. Du kan tilmelde dig løbende. Du kan kombinere dine klip med de andre 17 hold, samt massage og samtale. Så mister du ingen penge eller gang du ikke kan komme

Er I en mødregruppe, som gerne vil gå sammen, så giv lyd, så laver vi gerne et hold bare for jer. 

Pris: 1.500,-  (10x) Brug også klippene til de andre 17 hold.

Kontakt  Pia 

Efterfødselsyoga - med din baby

Forbliver i form

Holddage & pris

Onsdage kl 12.15
(Fredage 12.15)

 

Onsdage kl 12.15-13.15 primært fokus på mor træning. Hvis din baby er vågen, så kan baby være med på yogamåtten eller på babytæppe.

Pris: 1.500 kr. (10x klip) Klippekortet er til efterfødselsyoga. Men, vi hr gjort det fleksibelt for dig. De kan også bruges til familieyoga 5-7 og 8-11 årige, samt de 17 forskellige hold, som er i holdplanen. Massage, Klang afspænding, og Sundhedssamtale er også muligt. Spred endelig rygtet om Efterfødselsyoga. Læs om Familieyoga HER

Efter din yoga, kan du nyde en kop kaffe/te hos Tanta Lola, som er 20 m fra Kornval-Yoga

Mor og baby

Din yoga træning med baby

Fokus på din træning med baby

Der vil være fokus dit fysiske og mentalt behov. Via åndedrættet kickstarter vi og træne forbindelsen til bækkenbunden og kernemuskulaturen. Første gang tjekker jeg om dine mavemuskler har samlet sig og hører kort om din fødsel.

Vi laver lækre yoga flows, som vækker dit fundament og din kropsbevidsthed. Bevægelserne er stimulerende og mindfuld afspændende, så du får skabt ro i dit nervesystem.Hvis din baby er vågen er det på babytæppet eller ved dig på yogamåtten Du kan komme deltage når din baby er omkring 6-8 uger.

Mindful calm happy fit family of young parents and little kids sitting together on heated

Familie Yoga 5-7 år og 8-11 år

Yoga for de større

Familie Yoga hjælper dit barn med at lære at lytte efter, fokusere og få instrukser. Mor eller far er med, og er ikke den styrende, men med på samme plan. Ideen er, at dit barn lærer at gøre det som resten gør, ligesom når de fx skal gøre i børnehaven eller starte i skolen.
 

Læs mere HER

massage

Massage og sundhed

Massage & Akupressur
effektive redskaber der kan redde din søvn

Hvis der er interesse, så får I introduktion til kærlig babymassage og hvordan du stimulerer din babys sanser og ikke mindst lære at læse hvornår dit barn ikke behøver at stimuleres. Du vil også lære hvordan du kan give blide tryk til din baby på zoner og akupressurpunkter og hvordan zoneterapi kan hjælpe, når din baby døjer med gener som fx ondt i hoste, maven, feber, urolig søvn, snotnæse, forstoppelse og meget mere.

Brug dine klik på Sundhedssamtaler, massage og andre behandlinger. Læs mere

Fod af Baby Boy på gulv
Efterfødselsyoga3_edited.jpg

Lidt om mig ...

Jeg er mor til 2 børn og har 3 bonus børn og kender bestemt til familielivet med børn og arbejde. Jeg har drevet Kornval-yoga i snart 20 år. og er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med speciale på børns sundhed og udvikling.

Jeg har videreuddannet som Yoga- & Mindfulnesslærer, Hormonyoga og Børneyogalærer, samt har specialiseret mig indenfor terapi, kost, sundhed, hormonbalance og børns trivsel. Jeg har undervist skolebørn i alderen fra 5-7 år, 8-12 år, og udskolingen, både som folkeskolelærer og yogalærer.


Jeg elsker arbejdet med børn og deres verden, og har mange års erfaring med børn både indenfor undevisning, øvelser, teori og livserfaring, som jeg deler ud af. Ved siden af mit arbejde med yoga har jeg sundhedssamtaler og individuelle & parterapi samtaler. Du kan læse lidt mere om mig her

  • Sort YouTube Icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Pia Kornval 7_edited.jpg