#kornvalyoga Lokale 2.HEIC

Mor & Baby yoga - efterfødselshold

Vil du gerne igang med at træne din krop og måske mødes med andre nybagte mødre en gang om ugen, lave dejlig yoga imens du har god kontakt til dit barn - så er  efterfødselsholdet noget for dig.

Onsdage kl 12.15-13.15 Fredage kl 11-12 er på vej. Du kan tilmelde dig løbende. Start d. 8.12. Du kan kombinere dine klip med de andre 17 hold.

Er I en mødregruppe, som gerne vil gå sammen, så giv lyd, så laver vi gerne et hold bare for jer. Jeg kommer også komme hos Jer privat.
Pris: 1.500,-  (10x) Opbruges klippene ikke, kan du bruge dem på de andre 17 yogahold vi har. 

Kontakt  Pia 

 

Moder smiler med nyfødt baby

Efterfødselsyoga - med din baby

Træner med baby

Holddage & pris

Onsdage kl 9.45-10.45
(Fredage 11-12)

(

Onsdage kl 9.45-10.45 primært fokus på mor træning. Hvis din baby er vågen, så kan baby være med på yogamåtten eller på babytæppe. Ind imellem sættes babymassage og akupunkturtryk på programmet, som stimulerer babys søvn, balance, fordøjelse mm.

Fredage Kl 11-12 er på vej - spred rygtet og tag en interesseret med.
 

Pris1500 kr. (10x) Når der er baby massage og akupunktur betales 60 kr. ekstra.Klippekort bruges til efterfødsel, men kan du af en eller anden god grund ikke fuldføre dem alle, så kan klippene kombineres med den øvrige yoga vi har. Her kan du vælge mellem 17 forskellige holdtider.

Efter din yoga, kan du nye en kop kaffe, te, lidt gotter Babyrytmik hos Tanta Lola, som er 20 m fra Kornval-Yoga

Tiny Feet

Din yoga træning med baby

Fokus på din træning med baby

Der vil være fokus dit fysiske og mentalt behov. Via åndedrættet kickstarter vi og træne forbindelsen til bækkenbunden og kernemuskulaturen. Første gang tjekker jeg om dine mavemuskler har samlet sig og hører kort om din fødsel.

Vi laver lækre yoga flows, som vækker dit fundament og din kropsbevidsthed. Bevægelserne er stimulerende og mindfuld afspændende, så du får skabt ro i dit nervesystem.Hvis din baby er vågen er det på babytæppet eller ved dig på yogamåtten Du kan komme deltage når din baby er omkring 6-8 uger.

Opholder sig i form

Din baby

Massage & Akupressur
effektive redskaber der kan redde din søvn

Du får en introduktion til kærlig babymassage og hvordan du stimulerer din babys sanser og ikke mindst lære at læse hvornår dit barn ikke behøver at stimuleres. Du vil også lære hvordan du kan give blide tryk til din baby på zoner og akupressurpunkter og hvordan zoneterapi kan hjælpe, når din baby døjer med gener som fx ondt i hoste, maven, feber, urolig søvn, snotnæse, forstoppelse og meget mere.

Ung mor og baby

Sundhed & trivsel

Tips & Tricks
Din og babys sundhed og trivsel.

Om moderskabets psykologiske udfordringer, hvad der er svært, glæder og udfordringer. Om mors vitamin- og mineralbehov og babys sundhed efter fødslen. 
Du får 10 % rabat på Sundhedssamtaler, massage og andre behandlinger. Læs mere

 

Jeg har oprettet en lukkede online mødregruppe, hvor du kan finde fællesskab med andre mødre og søge råd og inspiration.

Fod af Baby Boy på gulv
Mor og søn på yogamat

Lidt om mig ...

Jeg er mor til 2 børn og har 3 bonus børn og kender bestemt til familielivet med børn og arbejde. Jeg er oldgammel fra 1968 og ejer og har drevet Kornval-yoga i snart 20 år. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med speciale på børns sundhed og udvikling. Jeg har videreuddannet som ID-psykoterapeut, Yoga- & Mindfulnesslærer, Hormonyoga og Børneyogalærer, samt har specialiseret mig indenfor kost, sundhed, hormonbalance og børns trivsel.
Jeg elsker arbejdet med børn og deres verden, og har mange års erfaring med børn både indenfor undevisning, øvelser, teori og livserfaring, som jeg deler ud af. Ved siden af mit arbejde med yoga har jeg sundhedssamtaler og individuelle & parterapi samtaler. Du kan læse lidt mere om mig her

  • Sort YouTube Icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Pia Kornval 7_edited.jpg