top of page
Helende Behandling
Reiki Behandling

Helende massage

Helende massage er en hel unik og særlig behandling og sammensættes til dig, der har brug for at restituere og finde dig selv igen eller blot nyde og finde roen og trygheden. Består af massage, vejrtrækningsterapi, Lydhealing og aromaterapi. Læs mere nedenfor.

Healende massage
med vejrtrækningsterapi & LydHealing

Hver session er unik og sammesættes til dine unikke behov. Læg vægt på en terapeutisk og blid helende massage med vejrtrækningens- og de aromatiske oliers terapeutiske effekt, og rund af med LydHealingens tryghedsskabende og beroligende smukke lyde. Du kan også i starten benytte akupressur massage, som har særlig god effekt på spændte muskel områder. 

Hele behandlingen efterlader en sansemæssige og psykisk aflastning. Beroliger dit nervesystem og hormoner i ubalance. En følelse af at lande hjemme i dig selv igen.


Behandling kan være til voksne som børn, der blot ønsker ro og balance genetableres. Særligt effektivt for dig, som er ængstelig og oplever stress, uro, angst, depressionkoncentrationsbesvær og er særligt sensitiv. Det afhjælper dine fysiske smerter og 'den psykiske uro’.

Behandling varer 75 minutter.

Behandlinger kan indeholde:

  • Akupunktur massage (omkring triggerpunkter)

  • Fysiurgisk massage (forløsning ad muskulære spændinger)

  • Helende meridian massage (psykiske nervebaner/energipunkter)

  • Healingsmassage omkring energicentre (chakra centre) 

  • Vejrtrækningsterapi, som beroliger

  • Aromaterapi, som bringer dine sanser i spil

  • LydHealing, som beroliger dit nervesystem

Fra en velvære og afspænding, som mange ikke kan huske at have oplevet før. Over gamle spændinger, migræner og andre skavanker, der endeligt slipper taget. En dyb oplevelse af at hvile i sig selv.

Behandlingen løsner op for dit psykiske flow i kroppen, så du bagefter vil opleve en større del af dig.

Er du interesserede, så fortæller jeg dig også, hvordan du kan lærer at bruge åndetrættet, som et redskab der vil styrke dig og afskærme dig for det som stresser.

 

Behandler: Pia Kornval

Pris: 950 kr. (850 kr. dig med et medlemskab)

Skuldermassage
bottom of page