top of page

Information ift. Covid-19

Vi opdaterer løbende…

Afstanden mellem måtterne er ca. 50-60% mere and anvist, så vi er trygge allesammens. Holdene er med færre deltagere en tidligere. På denne på undgår vi smittespredning sker mindst muligt. Herunder,  at der sikres mere afstand mellem yogamåtterne and påkrævede. Vi har dermed et skærpet fokus på hygiejne, ligesom før Corona, og i henhold til myndighedernes generelle retningslinjer. Vi holder os opdaterede på retningslinjer og regulere løbende, som det foreskrives.

Holdplan er opdaterede, og i sommerperioden juli, en smule ændrede, men ellers normal. Du kan booke i bookingsystemet, holdplanen ligger klar.

Er der dage hvor du ikke føler dig frisk, så bliv hjemme.
Første lukning var 3 lange måneder. Vi havde OnlineLive Yoga, Online videoer du kunne afspille, samt Yoga i teltet i Lyngby. 

Du kan forsat booke gratis Online Yoga hos os. Med et Ubegrænset medlemsskab, kan du bruge både Online og fysiske hold. Har du begrænset Yoga, så kan du booke Online og fysiske hold if. det antal gange du har køb for.

Sæt ikke dit medlemsskab i bero.
Vi appellerer til, at du ikke sætter dit medlemskab i bero hen over sommeren – det vil være en uendelig stor hjælp på så mange planer og betyder mere end du ved. Så vi kan beholde vores lille Yogacenter i Søborg.

Ved Hot Yoga og Lun Yoga:Da Coronavirus er dråbe båret, er Hot Yoga klasser på 37 grader. Vi har ikke, ligesom ved Bikram Yoga tilsat fugt. Det holder vi os fra. Vi har derimod Infrarødvarme, som styrker dit immunforsvar, dine kirtler og restituerer musklerne. Læs mere her

De opstillede retningslinjer er:
– Vi overholder de opsatte retningslinjer.
– Ved symptomer på Covid-19, bliv hjemme og deltag OnlineLive eller brug Online Yoga fra bookingsystemet.

– Vi har udstyr, som sprittes af hver dag, og efter hver klasse/hold. Du kan købe en yogamåtte, hvis du igen har til kr. 325.-

– Afsprit dine hænder inden du kommer ind ad døren og efter du går.

– Kom omklædt, så vidt muligt.

– Kom 10 min. før din klasse starter.

– Medbring egen yogamåtte + håndklæde.(du kan låne eller købe)

– Husk, at spritte af efter dig selv.
– På hold/klasser, hvor pulsen er høj, har vi ca. afstand på 2 meter fra næse til næse.
– På andre hold/klasser, hvor pulsen ikke er høj, er afstanden 1.5-1.8 meter fra næse til næse.

– Har du det bedst med et mundbind, så tag et på når du er her.

​Vi glæder os, så meget til at se dig.

De kærligst.hilsner Pia & resten af Kornval Yoga Teamet.
 

bottom of page