COVID-19
Kornval Yoga forholdsregler

Vi gør vores bedste for at passe på dig og på os selv. Læs hvad du selv skal være forberedt på, når du kommer til yoga, og hvad du kan gøre. 


Vi har 50% mere afstand mellem måtterne end det anviste og vores hold er ret sjældent fyldte, da vi har rigeligt med hold ift. medlemmere. Det vil sige ikke laaang ventelister. Det er bedre end, at vi risikere at blive smittede. Har du det bedst med et mundbind, så tag et på.
Er du nyt medlem eller skal have en prøvetime, så sættes du godt ind i de enkelte regner, når du møder op. Vi glæder os meget til at se Jer alle.

Coronavirus smitter ikke gennem sved og er ikke luftbåren, medmindre den bæres i en mikroskopisk dråbe. Der skal slynges dråber fra luftvejen og ud i den omkringliggende luft før det smitter.


Når du kommer til yoga vil de til enhver tid gældene aktuelle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen skulle overholdes! Dvs. de aktuelle retningslinjer for afstand, håndhygiejne, hoste-etikette osv. 


Og vi skal selvfølgelig rette os efter det til enhver tid gældende antal personer, man må være forsamlet.


Kornval Yoga overholder lovgivningen vedr. skiltning og rengøring (afspritter efter gældende regler - f.eks. berøringsflader, som håndtag m.v.)


Udover gældende retningslinjer har vi fra kulturministeriet et dokument med en række vejledninger for indendørs aktiviteter.

VIGTIGT - forholdsregler

Når man bevæger sig (ift. at sidde stille) skal der  beregnes 4 m2 pr. person. Vi har dog ca. 50% mere afstand mellem måtterne, og flere hold end tidligere. 
Selv om vi ikke bevæger os rundt imellem hinanden, i løbet af yogatimen, men bliver på hver vores måtte, har Kornval Yoga valgt, at følge nedenstående, da vi bevæger os på yogamåtten på de fleste hold.


Vi må være 17 personer i yogalokalet v/ 4 m2 til hver og vores hold er sjældent fyldt, da vi har sat flere hold ind ift. antal medlemmere.

  • BLIV HJEMME, hvis du er syg.
  • AFSPRIT din hænder, når du kommer og går ind/ud ad døren.
  • MEDBRING GERNE dit eget udstyr. (hvis du mangler kan du låne eller købe)
  • UDSTYR rengøres af dig efter brug - hver gang.
  • TAG håndklæde med, hvis du bruger yogapøller. Lægges på puden
  • TAG GERNE dit eget håndklæde med, LÅNTE TÆPPER - skal IKKE lægges på plads, men i karantæne i 72 timer efter brug.
  • Har du det bedst med et mundbind, så tag et på når du er her.


Ved Hot Yoga og Lun Yoga: Da Coronavirus er dråbe båret, er Hot Yoga klasser på 37 grader. Vi har ikke, ligesom ved Bikram Yoga tilsat fugt. Det holder vi os fra. Vi har derimod Infrarødvarme, som styrker dit immunforsvar, dine kirtler og restituerer musklerne. Læs mere her

Er der dage hvor du ikke føler dig frisk, så bliv hjemme.

Med et medlemsskab, kan du bruge både Online Yoga og fysiske hold. Første lukning var 3 lange måneder.  Du kan forsat booke gratis Online Yoga hos os, såfremt du har et medlemsskab til den fysiske Yoga. Online Yoga  er blot en ekstra mulighed for dig., hvis det skulle være svært for dig ikke at komme en dag eller ifbm. sygdom. Skulle det være nødvendig, så tager vi Online Live Yoga i brug igen.  


Sæt ikke dit medlemsskab i bero. Vi appellerer til, at du ikke sætter dit medlemskab i bero – det vil være en uendelig stor hjælp på så mange planer og betyder mere end du ved. Så vi kan beholde vores lille Yogacenter i Søborg.


Vi glæder os, så meget til at se dig.De kærligst.hilsner Pia & resten af Kornval Yoga Teamet.