FamilieYoga
H%c3%a6ndergiver

Familieyoga 5-8 år. hjælper dit barn til mere nærvær, ro og balance, samt bevarer og styrker Jeres relation. Væk fra stress og jag og styrk relationen mellem dig og dit barn. Kom med dit barn sammen med søskende, mor, far eller anden nær relation.

Tilmelding: Klik HER Holdkalenderen: klik HER
Afholdes: Ring for info. Hvis I er flere, super.  

Vi laver - sjov og ballade

Ved brug af sanserne styrkes evnen til at fokusere og opbygge egen kerne og styrke. 
Aktivitetsformerne foregår på indsigtsfuld vis gennem BørneYoga, hvor der er sjov, for det er sådan børn lærer bedst. Aktiviteterne er fra både de rolige stunder, til de mere sjov bevægelsesorienterede stillinger og historier, som vi opbygger. Også åndedræts-, lytte-, sanse- og Mindfulness øvelser og afspænding selvmassage. 
Afspændings – og massagedelen er noget ganske særligt i og med det der lægges vægt på at skabe en sunde og nærværende relation mellem barn og forældre

Yoga kan hjælpe dit barn med at:

  • Mærke kroppens signaler/impulser og kunne navigere i dem.
  • Kende kroppens muligheder og hvordan den afspændes/beroliges
  • Kende sit eget ’stille’ sted. Hjælper gennem livet mange ændringer, udfordringer og forvirringer, der er forbundet med det at vokse.
  • Tanke op gennem åndedrættet, energi (prana=livsenergi)
  • Anerkende og nære egne evner og styrker.
  • Være åben for forandringer, stille spørgsmål og finde sine egne svar.
Praktiske Info.

Alt i alt lærerig yoga serveret børnevenlig højde.
De fysiske og terapeutiske resultater af børneyoga er meget glædelige. I mange europæiske byer undervises der i børneyoga på institutioner og i skoler. Ligesom voksne høster utallige frugter af en yoga praksis, gør børn.
Særligt godt for børn som oplever uro, koncentrationsbesvær, tendenser til perfektionisme, føler mindreværd, sover dårligt, er urolige, har astma.

  • Tilmelding: Vi finder en dag, hvis I er flere. Klik HER 
  • Pris: 125 kr. pr gang pr. deltager. Ved tilmelding  af de 3 første gange 300 kr. per deltager. 
  • Underviser: Pia er mor til to plus bonus mor til 3. Uddannet skolelærer og har undervist børn i alderen fra 5 til 17 år. Arbejder som uddannet ID-psykoterapeut, Kost- og Hormon behandler og Certificeret Yoga- og Mindfulness Instruktør.