Retræte i Tisvildeleje
Tisvildeleje
Stuebjergg%c3%a5rd%20yogarum

Er du stressramt og på en indre rejse, eller ønsker du blot nydelse, nærvær og mere energi, så er dette ophold noget for dig. Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har lavet yoga i mange år.

Du får: 2 dage med yoga, saunagus med skønne detox olie, havbad, vegansk økologisk mad, ro, sanse træning, meditation og afspænding . Slip al stress, genfinde din indre ro og lad op med ny energi. Gratis Detox plan følger med og adgang til HotYoga (50/75 kr pr. gang)

Vi 'vækker' kroppen med blid flow yoga og Yin Yoga, hvor åndedræt og bevægelser inddrages. Om eftermiddagen fordyber vi os yderligere med sansetræning og meditation og om aftenen slutter vi af med guidet Yoga og afspænding i form af Yoga Nidra og bevægelses meditation. Undervejs vil vi være i stilhed nogle timer, for at roen helt ind under huden og så du får mulighed for at fordybe dig i roen.

På Retrætet kan du tilgå de aktiviteter som du har lyst til ved fx gåture langs stranden (500 m fra stedet) og i skoven, som ligger klods op ad Stuebjerggård.

Retrætet giver dig mulighed for at stresse af og nyde tilværelsen.

JEG GLÆDER MIG TIL AT GUIDE DIG IND I SANSERNE

Program og plan

PROGRAM I WEEKENDEN:

 • Saunagus med økologiske Detox olie
 • DETOX juicer og Veganer mad
 • Yin- og Flow Yoga
 • Sanse-psykisk træning
 • Lyd- og sanse Meditation med bevægelse
 • Yoga Nidra og afspænding
 • Stilheden ind under huden
 • Detox program på enten 3 eller 7 dage juiceplan.
 • Du tilbydes at få vejledning ift til din Detox, samt data ift din vægt, fedtprocent, BMI, fedt mellem organer, biologiske alder, samt vejledning ift din situation.   2x ca. 45 min (Tillæg i alt: 550 kr. /halv pris)

Før eller efter Retrætet kan du starte med at Detoxe, dvs 

afgifte kroppen for toxiner i mildere former. Toxiner, som er affaldsstoffer, ophobes i kroppens muskler, led og organer og blokerer for flow, trivsel og fleksibilitet.

 1. Du får udleveret en plan ift enten 3 eller 7 dages Detox på juicer (kan kombineres med alm. sund mad)
 2. Vejledning ift dit forløb ift fx vægt, BMI, fedtprocent, fedt mellem organerne, muskelmasse mm. kan du tage det som tilkøb. 3x  45 min. ellers massage 1.200kr.
 3. Hot Yoga faciliteterne , som sker 2x om ugen, øger din udrensning yderligere. (medlemmere gratis. Ved køb af Retrætet u/fast medlemsskab 75kr, pr. gang (50%)

Detox med den Infrarød HotYoga, som er bedre end alm. sauna. Brug den Infrarøde Hot Yoga hos os og følg den anviste Detox vejledning. Med den Infrarøde stråling, som er når vi er i lysets spektrum, så opfatter vi det som varme. Det gør at kroppen sveder ved lavere temperaturer end ved regelmæssige konvektionsopvarmede saunaer, også tolererer man bedre varmen. Det trænger ind i kroppen med op til 7,5 gange end ved normal sauna. Det mobiliserer og brænder fedt, hvilket ikke kun hjælper med vægttab, men også afgiftning, da mange af de toksiner, vi absorberer, er omgivet og fanget af fedt, også øger det immunsystemets celleaktivitet.Et pusterum fra hverdagen og ind i DINE Sanserne Univers.

Praktiske informationer

DATOER:
7-9. juni ( 2 plader igen)
27-29. sep. (10 pladser)
17-19.  jan (12 pladser)

Du kan komme fre fra kl 14-15 tiden,  vi starter kl 17. Søndag slutter vi kl. ca. 12)

Pris: Last minut 3.500 kr. Bestilles inden 45 dage er prisen 3.250. Hvis I tilmelder Jer to koster hver plads 3.200 kr. 

STED: Stuebjerggaard i Tisvildeleje. Link: https://www.stuebjerggaard.dk
 
ANTAL PLADSER: 14-16 pladser (2 tilbage) 

PRISEN INKLUDER:
 indkvartering og logi, daglig yoga og meditation, fuld forplejning af økologiske, vegetariske måltider, fri frugt, snacks, the. Deleværelse 2 personer. Enkelte værelser først til mølle eller ekstra betaling på 200 kr i alt.

TILMELDING Send en sms eller e-mail til: Pia på 4079 2245. Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer.

BETALING: MobilePay 4079 2245 eller til Reg. nr.: 5013 Konto: 1370558 (Husk navn og tekst “Rikke + Retræte 24-26.5”) Din tilmelding er bindende fra betalingstidspunktet. Bliver du forhindret i at deltage, kan du frit overdrage pladsen til en anden – husk at give besked i sådan et tilfælde.

AFBUD: Fuld tilbagebetaling 45 dage ført start.  I tilfælde af afbud , dog senest 6 uger før retræte start, tilbagebetales det indbetalte beløb, minus et afbestillingsgebyr på 1.800 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person mod en merbetaling på 500 kr. Ved afbud senere end 6 uger før retreats start, refunderes ej.

AFLYSNING: Måtte det uventede ske at retrætet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SPØRGSMÅL: Har du spørgsmål kan du kontakte Pia på 4079 2245 eller e-mail pia@kornval-yoga.dk