Retræte i Tisvildeleje
Tisvilde

Klik på videoen overfor, se tidligere Retræte 2 1/2

Er du stressramt og på en indre rejse, eller ønsker du blot nydelse, nærvær og mere energi, så er dette ophold noget for dig. Alle er velkomne, om du er nybegynder eller har lavet yoga i mange år.

Du får: 2 dage med yoga, saunagus med skønne detox olie, havbad, vegansk økologisk mad, ro, sanse træning, meditation og afspænding . Slip al stress, genfinde din indre ro og lad op med ny energi. Gratis Detox plan følger med og adgang til HotYoga (50/75 kr pr. gang)

På Retrætet kan du tilgå de aktiviteter som du har lyst til ved fx gåture langs stranden og i skoven, som ligger klods op ad Stuebjerggård.

Retrætet giver dig mulighed for at stresse af og nyde tilværelsen.

Vi 'vækker' kroppen med blid flow yoga og Yin Yoga, hvor åndedræt og bevægelser inddrages. Om eftermiddagen fordyber vi os yderligere med sansetræning og meditation og om aftenen slutter vi af med guidet Yoga og afspænding i form af Yoga Nidra og bevægelses meditation. Undervejs vil vi være i stilhed nogle timer, for at roen helt ind under huden og så du får mulighed for at fordybe dig i roen.
Program og plan

PROGRAM I WEEKENDEN:

 • Saunagus med økologiske Detox olie.
 • Detox juicer og vegansk mad.
 • Yin- og Flow Yoga.
 • Intuitionstræning.
 • Vibrerende Klang & Gong Meditation 1 time
 • Lyd- og sanse meditation med bevægelse.
 • Yoga Nidra afspænding.
 • Stilheden ind under huden.
 • Tilvalg, gratis til dig:
  Detox program på enten 3 eller 7 dage.
 • Tilvalg ift din sundhed, spar 500 kr.
  Vejledning ift til din sundhed: vægt, fedtprocent, BMI, fedt mellem organer, biologiske alder, samt vejledning ift din situation.  
  2x ca. 60 min ialt: 1.000 kr. (også massage)

Har du lyst kan du før eller efter Retrætet starte med at Detoxe, dvs afgifte kroppen for toxiner i mildere former. Toxiner, som er affaldsstoffer, ophobes i kroppens muskler, led og organer og blokerer for flow, trivsel og fleksibilitet.

Hot Yoga faciliteterne, som er hos Kornval-Yoga som sker 2x om ugen og øger din udrensning yderligere. (medlemmere gratis. Ved køb af Retrætet u/fast medlemsskab 75kr, pr. gang (-50%)

Detox med den Infrarød HotYoga, som er bedre end alm. sauna. Brug den Infrarøde Hot Yoga hos os og følg den anviste Detox vejledning. Med den Infrarøde stråling, som er når vi er i lysets spektrum, så opfatter vi det som varme. Det gør at kroppen sveder ved lavere temperaturer end ved regelmæssige konvektionsopvarmede saunaer, også tolererer man bedre varmen. Det trænger ind i kroppen med op til 7,5 gange end ved normal sauna. Det mobiliserer og brænder fedt, hvilket ikke kun hjælper med vægttab, men også afgiftning, da mange af de affaldsstoffer vi optager, er omgivet og fanget af fedt, og det øger dit immunsystemets celleaktivitet.Et pusterum fra hverdagen og ind i DINE Sanserne Univers.

Praktiske informationer

DATOER:
27-29. sep. (2 pladser/14)
17-19.  jan 2020 (9 pladser/14)
19-21. juni 2020 (10 pladser/14)
4-6. sep. 2020 (10 pladser/14)
11-13. juni 2021 (14 pladser/14)
3-5. sep. 20121 (14 pladser/14) 
7-9. juni 2019 ( udsolgt!)

Du kan komme fra kl 14-15 tiden,  vi starter kl 17. Søndag slutter vi kl. ca. 12 med den sidste Saunagus.

Pris: Last minut 3.500 kr. Bestilles inden 10. sep. er prisen 3.250. Hvis I tilmelder Jer to koster hver plads 3.100 kr. 

STED: Stuebjerggaard i Tisvildeleje. Link: https://www.stuebjerggaard.dk
 
ANTAL PLADSER: 14-16 pladser 

PRISEN INKLUDER:
 indkvartering og logi, daglig yoga og meditation, fuld forplejning af økologiske, veganske måltider, frugt, snacks, te. Deleværelse 2 personer. Enkelte værelser først til mølle ellers ekstra betaling på 250 kr i alt.

TILMELDING Send en sms eller e-mail til: Pia på 4079 2245. Husk at oplyse dit fulde navn og telefonnummer.

BETALING: MobilePay 4079 2245 eller til Reg. nr.: 5013 Konto: 1370558 (Husk navn og tekst “Rikke + Retræte 24-26.5”) Din tilmelding er bindende fra betalingstidspunktet. Bliver du forhindret i at deltage, kan du frit overdrage pladsen til en anden – husk at give besked i sådan et tilfælde.

AFBUD: Fuld tilbagebetaling 45 dage ført start.  I tilfælde af afbud , dog senest 6 uger før retræte start, tilbagebetales det indbetalte beløb, minus et afbestillingsgebyr på 1.800 kr. Pladsen kan evt. overdrages til en anden person mod en merbetaling på 500 kr. Ved afbud senere end 6 uger før retreats start, refunderes ej.

AFLYSNING: Måtte det uventede ske at retrætet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SPØRGSMÅL: Har du spørgsmål kan du kontakte Pia på 4079 2245 eller e-mail pia@kornval-yoga.dk