Yogalærere hos Kornval-Yoga.dk
Pia Kornval
Piakornval

Indehaver af Kornval-Yoga og Flowilivet.dk
ID-Psykoterapeut, Yogalærer, Mindfulness Instruktør
og tidligere skolelærer.

Om Pia:

For os alle drejer det sig om at vi som menneske får integreret vores psyke med vores krop, så vi kan få flere ressourcer og energi tilrådelig.
Derved opnår vi mere balance, flow og livskvalitet. De primære redskaber som jeg har brugt gennem de sidste 20 år og ikke vil være foruden er åndedrætstræning, meditation og yoga. Det giver mig energi og livskvalitet og ja kort sagt ‘Flow i livet’. Med sådan et afsæt sætter jeg mine skridt på jorden, fordi det er her jeg oplever den bedste udgave af mig selv. Denne proces giver mig et sted af leve fra, men også ressourcer til at hjælpe andre mennesker videre i livet.

Jeg føler mig dybt taknemmelig over at undervise andre i Yoga. Jeg er mit rette element, når jeg underviser, fordi jeg elsker at hjælpe andre til at få det bedre. Når jeg underviser, så formidler jeg min viden og budskab om hvad Yogaen gøre i de forskellige stillinger. Dels ift vores sundhed, men også det nærvær som kan vækkes undervejs.

Jeg sikre mig altid at alle er med både mentalt og fysisk, og at alle har en god og nærende oplevelse af den Yoga jeg underviser i.

En del af min Yoga formidling kan meget vel også være, at få et rask og frisk budskab igennem fra dagen oplevelser eller et godt grin.

Læs mere om Pia her

Om Pias undervisning:

I min undervisning lægger jeg vægt på....

 • Åndedrættet altid centralt - da det justerer din energi/nærvær
 • Øvelserne er udført korrekt - for at undgå skader
 • At du får de bedst mulige råd - hvis du ønsker råd
 • At du får information hvad Yoga øvelserne gør - Yoga kan meget
 • At vise at Yoga kan mindske dine skavanker - kom og prøv
 • At her er plads til alle og humor - en yogi er ikke kedelig
 • At du får oplevelsen af nærvær og trivsel - føler dig tilpas
 • At du får oplevelsen af en yogaform hvor alle kan være med
Lotte Tang
Lottetang

Yogalærer og tidligere Pædagog

Om Lotte:

Yogaen er for mig blevet en fast del af mit liv som jeg ikke kan eller vil undvære.Den glæde og ro jeg oplevede da jeg startede med yoga for ca. 10 år siden var en Aha-oplevelse.

Det var i yogaen at jeg fandt hjem til mig selv og fik redskaber til at styrke min krop og mit sind og blive bedre til at lære mine behov at kende og at lytte til dem. For mig er yoga lærdom til at lære at skelne i livet. Et udgangspunkt for at skabe balance mellem den ydre og indre verden, og være i livet på den bedste måde.


Om Lottes undervisning

I min undervisning lægger jeg vægt på

 • en nærværende, tryg og hyggelig atmosfære,
 • hvor der tages individuelle hensyn til fysisk formåen og særlige behov
 • hvor der er plads til et grin og smil på læben.
 • grundige instruktioner og åndedrættet
 • kunne bidrage til en oplevelse af at komme fra hovedet og ned i kroppen.
 • få et pusterum og blive ladet op, fysisk og mentalt.
Sofie Leganger
Sofieleganger

Instruktør i babymassage og berøring af spædbørn, samt socialpædagog.

Om Sofie:

Hver dag skal være en god dag. 
Jeg har stor interesse i at arbejde med børn og forældre, som har brug for min pædagogiske indsats, for at få deres hverdag til at blive en god dag. Det gir mig energi, også giver det mening, at hjælpe der hvor behovet er.

Jeg vil altid sørge for at du og dit barn føler sig godt tilpas. Som person er jeg udadvendt, glad, humoristisk, stabil, og en velafbalanceret nordjyde med begge ben på jorden.  Jeg har selv to skønne teenagere på 17 og 19 år.

Jeg er uddannet socialpædagog i 2003 og arbejder på et observations- og behandlingshjem for anbragte børn i alderen 0-6 år.  Jeg har bl.a. arbejdet med præmature børn i en vuggestue. I mit arbejde og det er vigtigt, at jeg er troværdig, omsorgsfuld og nærværende som børnene og forældrene kan finde tryghed ved.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn.

              

Om undervisningen

Jeg vil altid sørge for at du og dit barn føler sig godt tilpas. Som person er jeg udadvendt, glad, humoristisk, stabil, og en velafbalanceret nordjyde med begge ben på jorden.  Jeg har selv to skønne teenagere på 17 og 19 år.

Bente Andersen
Bente%20andersen

Yogalærer og skolelærer

Om Bente:

Yoga er mit ”helle” i en travl hverdag. Yoga har de sidste mange år været der, hvor tiden går i stå og jeg finder ind til mig selv, får overskud og bevarer den bedste udgave af mig selv. I yogaen har jeg fundet min hylde og elsker at give alt det gode videre jeg selv er taknemmelig for at have fået.

Om Bentes undervisning

Jeg fokuserer i min undervisning meget på åndedrættet, da det er fundamentet i yogaen og vejen til indre ro og balance i krop og sind.

Jeg lægger vægt på, at alle får det maximale ud af undervisningen, ingen skal presses til at yde mere end de føler de kan, men også at alle skal få mulighed for, at nå lidt længere under kyndig vejledning.
Dermed mødes alle hvor de er og opnår optimalt velvære, energi og overskud.

Overskud, er det jeg giver videre i mine timer, men også det, jeg får ved at undervise.
Jeg ønsker at alle føler den omsorg og nærhed, der også afspejler sig i mine timer. Yoga er for mig at give kærlighed og modtage kærlighed.