YOGA RETREATE I ODSHERRED
1-3. oktober 2021 (14 pladser/8 tilbage

 

Yoga weekend, hvor du slip al stress, genfinde din indre ro. Lad op med ny energi.

Trænger du til ro og alene tid, måske er på en indre rejse, eller ønsker du blot nydelse, nærvær og mere energi, så er dette ophold noget for dig. Begyndere som nybegynder af yoga

TILMELDING & BETALING

HVAD LAVER VI PÅ RETREATET?

Kom ind under huden på dig selv - få en magisk og skøn weekend med yoga, vildmarksbad, sauna, meditation, gode gåture og sund og velsmagende lækker med.

 

Om retreatet

Skræl noget af hverdagens stress, jag, “burde” og “skal” væk og riv en weekend ud af kalenderen. Kom ned i gear og pleje krop, sind og sjæl. Vi dyrker yin & dynamisk flow yoga. Der er vildmarksbad og Saunagus for dig som har lyst til det. Du få også en mini workshop omkring vejrtrækningens funktion og det univers af redskaber som følger med. Meditation inddrages undervej ligesom afspænding. Du vil lærer at finde roen i ‘dit øjeblik’, som er nyttigt i en hektisk hverdag. Der vil være rig mulighed for at trække sig eller gå lange ture. Har du lyst, kan du også slappe af mens vi nyder hinandens selskab.

KornvalFamMatogMor.jpg

DINE VÆRTER
Mad = kærlighed & trivsel

Pia Kornval

Jeg skal have fornøjelsen af, at guide dig igennem en masse skøn yoga på vores retreat! Jeg har været yogainstruktør de sidste 15 år, dyrket Yoga i snart 20 år. I mit daglige arbejde administrerer jeg Kornval-Yoga og har samtaler af sundhedsmæssig karakter, som kost- & Hormonvejledning, Coaching og terapi. At se og hjælpe andre i bedring giver mening og beriger. For 25 år siden stiftede jeg selv kendskab til stress, hvilket har ledt mig gennem en rejse til hvor jeg er nu. Med langt større ro, kendskab til mig selv, samt en stærkere, gladere krop.

Min undervisning er en blanding af dynamiske flows med dybe stræk og ikke mindst vejrtrækning. Jeg har et særligt fokus på den mere terapeutisk del bestående af mange forskellige øvelser og redskaber gennem vejrtrækning, yoga og hormonelle justeringer. Alt sammen for give værktøjer og teknikker der skal til, for at imødekomme kroppen egne unikke behov og dermed finde ind til din indre kerne.

Mathilde Kornval
Mathilde er min datter, som nok er et af de mest kloge unge mennesker jeg kender. Hun yogalærer og underviser hos Kornval-Yoga.dk Mathilde er i gang med en Sundhed- & Ernering uddannelse. På Retrætet tilberedes maden af Mathilde, som vi sammen har tilrettelagt. Hun er dygtig til at lave sund, velsmagende og indbydende mad på en simple måde, og ikke mindst at lære fra sig. Har du lyst kan du deltage i madenlavning og lære noget af det på Retrætet.

KornvalYogaPiaNamaste700 kopi.jpeg

TILMELD DIG MED EN KÆR VEN

Mudra Meditation

 • Yin- og Flow Yoga, Facia Release, Meditation

 • Vejrtræknings mini workshop

 • Yoga Nidra afspænding.

 • Vildmarksbad, Saunagus med øko. Detox olier.

 • Juicer og lækker glutenfri og plantebaserede mad.

 • Deltagelse i vores kreation af maden (hvis du har lyst)

 • Vibrerende Klang Meditation.

 • Lyd- og sanse meditation.

 • Stilheden ind under huden.

 • Gåture og hygge

 

Mulighed for:

 • Massage eller Sundhedssamtale før eller undervejs på Retrætet (500 kr. /45 min)

 • Hot Yoga i Søborg (100 kr. hvis du ikke har et yoga medlemsskab)
   

PROGRAM

Relaxation
Rock%20Balancing_edited.jpg

Balance & Trivsel

Indstil dig på Retrætet - start før hjemmefra:

Vi lægger op til at du så småt kan starte dit indre Retræte hjemmefra. Det er let og overkommeligt, og giver dig et fokus og energi, så du får endnu mere ud af dit Retræte. Vi sender dig et forslag til hvordan ca. 1-2 uger før. Forslag til dagens opgave og hvordan du langsomt afgifter og får en sundere lever og din krop afgifter toxiner ved bla. tuner ind på sundere mad og små tricks. Toxiner, som er affaldsstoffer, ophobes i kroppens muskler, led og organer og blokerer for flow, trivsel og fleksibilitet.

 

Hot Yoga i Søborg:
Faciliteterne hos Kornval-Yoga som sker 2x om ugen, øger din udrensning yderligere. (Ved køb af Retrætet u/fast medlemsskab 100kr, pr. gang.

Styrk dit immunforsvar, smidiggør bindevævet, udrenser. Kom og nyd nærværet. Læs mere HER

 

Detox med Vildmarksbad og sauna på stedet. Vi laver Saunagus som er ren nydelse for krop og sjæl. Det står dig naturligvis frit om du vil deltage.

Kirsebærgården1.jpeg

OM STEDET

Kirsebærgården er et fredfyldt retrætested midt i Odsherreds med en smukke omkringliggende natur, som danner en rammer for retrætet og fordybelse. Yogasalen er i den gamle kostald og høloftet er nænsomt istandsat til værelser. Læs mere om Kirsebærgården

Aktiviteter på egen hånd - gåture:

Retrætet giver dig mulighed for at stresse af og nyde weekenden. Vandreture i området og Slettermose, som gården ligger ud til, skråner ned mod fjorden med genetablerede oprindelige vandløb og vandhuller, som tiltrækker masser af fugleliv. Naturstyrelsens gule vandrerute går forbi Kirsebærgården og fører bl.a. til fuglereservatet i Hov Vig. Kom fx. fredag lidt tidligere og tag hul på det.

Vildmarksbad & Saunagus

På retrætet er der mulighed for rigtig at komme ind kroppen og i sanserne og dermed slappe hel af. Vildmarksbadet er opvarmet og du sidder udenfor i naturens omgivelser. Det kan kombineres med skøn og sansefuld Saunagus og et dyb i søen.

KornvalYogaNamaste.jpg

PRAKTISK INFORMATION

Kom fra kl 14 og nyd dagen med en kær ven eller alene. Vi starter kl 17 fredag. Søndag slutter vi kl. ca. 12 med skøn meditativ Yoga og afspænding.
 

PRISEN INKLUDER: indkvartering, logi, fuld forplejning, daglig yoga og meditation mm. fuld forplejning af økologiske, veganske måltider, frugt, snacks, te. Deleværelser ved 2, 3 og 4 personer. Der er dog 2 enkelte værelser(ekstra betaling på 500 kr.)

Last minut 3.950 kr. Bestilles 60 dage før er prisen 3.800 kr. Er I to eller flere og tilmelder Jer 60 dage før koster hver plads 3.700 kr. 
 

DATOER:

1-3. oktober 2021 (14 pladser/8 tilbage

19-21. juni 2020 (UDSOLGT/16) 

17-19.  jan 2020 (UDSOLGT/16)

27-29. sep. 2019 (UDSOLGT/16)
7-9. juni 2019 (UDSOLGT/16)

Kirsebærgården Kokken.jpeg

TILMELDING & BETALING

Oplys: eventuelle skader/skavanker,  stress eller lignende, som jeg bør kende til, samt dit fulde navn og telefonnummer.

PRIS: Last minut 3.950 kr. Bestilles 60 dage før er prisen 3.80
0 kr. Er I to eller flere og tilmelder Jer 60 dage før koster hver plads 3.700 kr.
 
BETALING:
Depositum: MobilePay 1000 kr. (4079 2245) 
Resten betales 60 dage før. 
Reg. nr.: 5013 Konto: 1370558
(Husk navn og tekst “Rikke + Retræte 17-19.1”) 

Bliver du forhindret i at deltage, kan du frit overdrage pladsen til en anden – depositum. Den anden vil kunne deltage for 500 kr. ekstra. Husk at give besked i sådan et tilfælde, at en anden deltager.

AFBUD: Fuld tilbagebetaling 60 dage ført start minus depositum. Pladsen kan også overdrages til en anden person.


AFLYSNING: Måtte det uventede ske at retrætet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SPØRGSMÅL: Har du spørgsmål kan du kontakte Pia på 4079 2245 eller e-mail pia@kornval-yoga.dk