top of page

Her kan du få hjælp til at tage hånd om din sundhed. Ingen fanatiske kostplaner eller løftede pegefingre. Udgangspunktet er dig med dine, behov og ønsker for mere trivsel og sundhed. En personlig skræddersyet plan.

Jeg er interesseret i at fornemme hvem du er, så du bedst mulig støttes og opnår gode resultater.
NØGLEN til biokemien som reagerer i din krop ændres ved at du bl.a.får en  forståelse for hvilke af dine livsstilsvaner der er årsag til dine nuværende resultater og hvilke hormoner der skal balanceres. Vi får ændringer til at ske i dit tempo, så kroppen naturlige processer understøttes sådan, at  de eliminerende og belastende faktorer bringes  tilbage i balance. Har du været i gang tidligere, så lad det ikke være en hindring. Op på hesten igen søde. 

Det er muligt at mindske eller delvist helt få generne i ro, så disse IKKE aktiverer nedenstående. 

Symptomer og Hormoner i ubalance:  vægtproblemer, migræne, smerter, synsforstyrrelser, eksem, allergi, søvnproblemer, sorte rander under øjnene, hjertekar problemer, høj puls, hedeturer, hårtab, svimmel og svag, husker dårligt,  pludselig ked af det uden grund, humørsvingninger, ukontrolleret appetit, blærebetændelser, fedtsamling omkring midten af kroppen,  mistet sexløst, uro, angst, lændesmerter, svært ved at fokusere, tør hud, hyppig infektion, ændringer i menstruationscyklus, mørk under øjnene mm.

DNA/gener og Livsstilssygdomme: Stress og udbrændthed, Diabetes 1 og 2, Blodpropper, Gigt, knogleskørhed, kræft af forskellig art, PCOS, PCO, tarmsygdomme, hudlidelser, stress, allergi, intolerence, stoftskifteproblemer, binyrertræthed, forhøjet kolesterol mm.

Styrer du eller hormonerne?

Du sikre et godt resultat ved at arbejde sammen med dine stærke genetiske kræfter, dvs. dine hormoner. Jeg har hørt mange udtale sig om, at det er normalt i min familie, om de symptomer og livsstilssygdomme de har. MEN det betyder IKKE at du ikke kan komme af med noget at din medicin, symptomer mm. Det drejer sig nemlig om DIT liv og DIN livsstil - og det kan jeg hjælpe dig i gang med.

Du ved sikkert, eller har hørt, at kost, stress, sundhed, virilitet og skønhed er forbundet. Tar du hul på blot et eller flere af disse områder, så vil du opleve og se magiske ting og sager, og gode resultater som vil støtte dig.

Citat... "Lad din mad være din medicin og din medicin være din mad" Hippokrates, 400 år f.kr.

Rent biokemisk, så er vores menneskekrop forsat som hos aben. Nutidens daglige trusler er til gengæld lange mere anderledes end hos vores abe stamfædre, men tilfælles, har vi stadig de samme biokemiske reaktionsmuligheder.

Når kroppen føler sig ”truet”, og har brug for energi eller bare regulerer energi niveauet, så sker det via vores genetiske kræfter, som producerer molekyler, hormoner mm. Fx når vi stresser får kroppens hormoner dig til at spise mere eller mindre, og samle på fedt, og øge det oxidative stress-niveau, som, bl.a. nedsætter cellernes energiproduktion. Resultatet er overvægt, stress, træthed, slidtage, rynker.   Det vil sige, din livsstil, sammen med din alder og gener, aktiverer livsstilssygdomme af forskellig art, samt symptomer, som du sikkert vil være foruden.   Har du medførte gener, som fx jeg har ift Kræft og Osteoporose, så har Stress en indflydelse på dette, og det havde jeg som 35 årige.  Tag et valg om at arbejde bevidst MED dine hormonerne og regulere livsstilen, i stedet for at lade tanker om dine evner,  gener og hormoner få styrring af dit liv!

Med disse ubalancer følger også nemlig også livsstilsvaner og handliger, som mere eller mindre bestemmer vores livsvej.

Formålet for de fleste er at balancere hormoner insulin og cortisol, disse hormoner er styrende og nemt bringer de andre hormoner i ubalancer. 

Kvinder inden overgang har ofte brug for at balancere østrogen og progesteron, samt kig på skjoldbruskkirtel, dvs. stofskiftet.

Mænd har ofte brug for at balancere testosteron og cortisol/østrogen.

Priser og praksis:

Du kan enten have 2 konsultationer eller et forløb over en periode. Det afhænger af dine udfordringer, hvor du vil hen, og hvem du er.

1. konsultation: En indledende livsstilssamtale (ca. 75 min) hvor vi  får overblik over din nuværende situation, ønsker og behov, og du sættes så småt i gang ift dine behov og ønsker. Vi ser også på  behovet for at bestille yderligere laboratorietests, hvor du skal have din læge til at tage nogle tests.  

2. konsultation: Hormon, kost og livsstilssamtale indebærer en fortolkning af et større spørgeskema som klarlægger dine vaner, livsstil, symptomer, hormonaltilstand, mm. sammen med eventuel blodprøve hos lægen eller andre relevante test med en personlig handlingsplan, som følge. Sammen kigges det på nødvendige ændringer i kost, motion, søvn, mm. og om bestemte kosttilskud og hormontilskud, som måtte være nødvendige.  Når du bestiller din nr 2. konsultation, vil du pr. mail modtage spørgeskemaet og en hormontest, som du skal forberede inden konsultationen og sende retur indenfor 3-4 dage før din konsultation. Så kan jeg nå at se på det inden konsultationen.  Du kan også starte direkte med samtale 2.

Priser og tid:

  • Konsultation 1: 750 kr. ca. 75 min.  Konsultation 2: Pris 1.200 kr. ca. 90-120 min.

  • Yogi medlemspris: Går du fast til Yoga hos Kornval-Yoga, så får du dine konsultationer til 550 kr. pr. gang. Konsultation 2, på 90-120 min koster dog 950 kr. 

  • Bestil tid hos Pia, hvis du vil have styr på dit liv og dine hormoner. Sms og jeg ringer dig op, mobil 4079 2245 eller email Pia@Kornval-Yoga.dk.

  • Priser og betingelser:, klik HER

bottom of page