Beautiful Landscape

Blomkålssuppe med snack



Forberedelse: 5 min

Tilberedning: 30 min

Samlet: 35 min

Antal personer: 2-4 portioner



Ingredienser:

  1. 1 blomkål, i mindre buketter.

  2. 2-3 springløg med grøn stilk.

  3. 2 løg, groft hakket.

  4. 2 fed hvidløg, groft hakket.

  5. stødt muskatnød efter smag.

  6. 1 liter grøntsagsbouillon.

  7. Havsalt og friskkværnet peber.

  8. man kan tilføje 1/2-1 dl. Kokosmælk eller veganske havrefløde


Gulerods snack:

  • 4-6 gulerødder, i små tern

  • Rødløg

  • stødt spidskommen efter smag

  • ¼ tsk. cayennepeber

  • Citronsaft

  • Salt og peber

  • Frisk persille

Chorizo snack:

  • Hälsans Kök plantebaseret chorizo

Bønne snack:

  • Hæld kogende vand over en blanding frosne bønne miks og bland gerne med lidt hvisløgssalt og peber.


Fremgangsmåde:

  1. Kogesteg med 1 dl vand og 1 boulliontern, med hakkede løg, springløg og hvidløg i ca. 5 min.

  2. Tilsæt de små blomkålsbuketter.

  3. Hæld 1 l grøntsagsbouillon i og lad suppen simre under låg i 15 min.

  4. Blend med en stavblender til suppe er jævn og cremet med en stavblender.

  5. Tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber.

Gulerods snack:

  1. Finhak gulerødderne gnid krydderierne spidskommen, cayennepeber og urtesalt ind i gulerødderne.

  2. Sæt gulerødderne i ovnen i ca. 20-30 min. Til de er lidt bløde, men sprøde.

  3. Smag til med citronsaft, salt og peber.

  4. Anret suppen i små skåle, top med gulerodssalsa og giv det et drys frisk persille.

Chorizo snack:

  • Hak Hälsans Kök plantebaseret chorizo i tern og rist dem i ovnen til de er sprøde.

29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
TILMELD NYHEDSBREV
Jeg skriver, når jeg har noget på hjertet

Login

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
appstore-google-play_edited.png

Søborg Hovedgade 124C, 2860 Søborg  Tel: 40 79 22 45  Pia@Kornval-Yoga.dk

Konto: 5013-1370558. CVR. 33086938