top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Giv dit immunforsvar et nytårsboost

Nu er vinteren for alvor over os. Julen og nytåret er veloverstået. Du har måske spist lidt usundere end du plejer i december med de mange lækre juleretter og har nu brug for at ændre kurs. Det er koldt uden for og forkølelses og influenza sæsonen har været igang et stykke tid. Er du ofte syg om efteråret/vinteren, føler du dig træt og har mangel på overskud? Så læs med her.


Idag har vi valgt at skrive lidt på bloggen om, hvorfor og hvordan DU kan booste dit immunforsvar samt få mere energi og samtidig forbedre din sundhedsstilstand generelt.Boost dit immunforsvar: Tricks fra Kornval Yoga

Med mange års erfaring indenfor forskellige steder i sundhedsområdet og med egen sundhed har Kornval Yoga udviklet forskellige måder, hvorpå immunforsvaret kan styrkes og som flere af os selv benytter os af - især i de kolde måneder.


❤️ Lev mere vegansk - spis en næringstæt kost og undgå ekstra kalorier


For at få energi til dagen er det vigtigt at få de næringsstoffer du har brug for. I en kost med meget brød (især hvidt brød), kød og mejeriprodukter - uden så mange grøntsager/frugt og/eller bælgfrugter - vil du sandsynligvis have mangel på flere essentielle næringsstoffer samt fibre - OG det er meget nemt at komme til at have et kalorieoverskud med "tomme kalorier" på en sådan kost - som giver dig ekstra kalorier, vægtøgning og mindre overskud i DIT liv.


  • Vi hos Kornval Yoga tror på, at en kost baseret primært på friske grøntsager, bælgfrugter og frugt - i den rækkefølge - og efterfulgt af brød, korn og kerner/nødder OG med masser af friske krydderier og krydderurter - er at foretrække.

  • Disse fødevarer er meget næringstætte, indeholder de næringsstoffer og fibre din krop skal bruge for at have et velfungerende immunforsvar og give dig overskud. Udover det vil du også opleve en større mæthedsfornemmelse, fordi din krop får det den har brug for.

  • At vælge bælgfrugter: linser, bønner og ærter; som proteinkilde sparer du både penge (på dyrt kød), undgår stresshormoner, tilsatte hormoner og medicinrester (som kan findes i kødproduktionen) OG får flere kostfibre, der er godt for din mavesundhed og hermed også dit immunforsvar.

Det kan være svært at ændre sin kostvaner og derfor anbefaler vi at du langsomt tilføjer flere sunde madvarer og fjerner usunde for på sigt at have en mere vedholdende sundere livsstil. Samtidig er det vigtigt ikke at blive sundheds "fanatisk", men blot spise sundt i størstedelen af tiden❤️


Du kan med fordel booke en sundhedssamtale eller en kost/hormonsamtale, hvis du ønsker vejledning til, hvordan du kan leve sundere på en måde der passer til DIT LIV - herunder hvilke kosttilskud som passer til dine behov. Læs meget mere om de to samtaler på de ovenstående links.


Hurtigt og effektivt boost af dit immunforsvar

Det kan virke som en langsommelig (dog meget effektiv) process, at skulle ændre sine madvaner for at forbedre immunforsvaret.


Med en "udrensningskur" kan du booste kroppens sundhed og immunforsvar samt give dig motivation til at fortsætte med sundere vaner.

På bloggen kan du finde en opskrift på, hvad vi kalder én livseliksir, bestående af citron, hvidløg og vand.

Denne kur må bruges én gang om året og vil effektivt forbedre dit immunforsvars modstandsdygtighed. PRØV DEN hvis du ønsker et hurtigt boost af immunforsvaret.


Udover livseliksiren kan du på bloggen finde mange sunde opskrifter der vil forbedre dit immunforsvar og din generelle sundhed.Boost immunforsvaret med kosttilskud

Hos Kornval Yoga har vi fået en masse nye kosttilskud på shoppen. Blandt andet har vi samlet en immunforsvars-pakke, som du kan købe og tage dagligt - mærk forskellen❤️Pakken koster 700 kr og indeholder:

Multivitamin/mineral (Maximum extra): Vitaminer/mineraler, som effektivt styrker immunforsvaret og giver kroppen dét den har brug for.

L-lysine: aminosyre, som effektivt hindrer udviklingen af virus i kroppen

Tomentosa: Urt som effektivt hindrer udviklingen af virus i kroppen.

Citronmelisse: Urt som modvirker virus og bakterier i kroppen.Det var en hel masse læsning og råd til, hvordan du kan booste dit immunforsvar her i det nye år og resten af vinterhalvåret. Vi håber på at du er blevet klogere. Hvis du har spørgsmål om, hvad du skal gøre for at forbedre DIT immunforsvar kan du altid booke en sundhedssamtale hos Kornval Yoga.


Du må have en rigtig god dag og et godt nytår❤️

Kærlige hilsner fra

Kornval Yoga teamet
L-lysine


Tomentosa

Citronmelisse

Spirulina

Brændenældeblade

Lakridsrod
Vilde blåbær og hindbær

Friske krydderurter og krydderier: koriander, persille, ingefær, hvidløg, gurkemeje

Brug kokosolie i stedet for anden olie

Granatæble

Agurker og salat

Alle slags kål

Spinat, selleri og fennikel

Grapefrugt


Kost:


126 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Instagram

Kategorier

bottom of page