top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

EVENT - Lydhealing og afspænding


Har du brug for dyb afspændning og restitution op til juleferien? Så læs med her:


Mandag D. 18.12 lige inden jul afholder vi hos Kornval Yoga en aften med lydhealing og afspænding.

Denne aften vil der igennem klang- og syngeskåle bruges lyd og vibrationer som redskaber til at fremme afslapning, stressreduktion og generelt velvære hos DIG. Lydens frekvenser og vibrationer vil påvirke sindet og kroppen på forskellige måder:


  • Lyd og vibrationer kan have beroligende virkninger på nervesystemet og hjælpe med at reducere stress og angst. Når du deltager i lydhealing, kan de dybe toner og rytmer hjælpe med at bremse sindet og fremme en følelse af indre ro.


  • Lyden af instrumenter fra klang- og syngeskåle skåle kan skabe en beroligende atmosfære, der kan hjælpe dig med at slappe af både mentalt og fysisk. Det kan give dig en følelse af dyb afslapning og efterfølgende forbedret søvnkvalitet.


  • Lyden af gentagne toner eller rytmer kan hjælpe med at lede sindet væk fra distraktioner og fremme en mere koncentreret og opmærksom mentalt tilstand.


  • Lydfrekvenser fra klang- og syngeskålene kan påvirke energicentrene (chakraer) i kroppen. Ved at bruge specifikke toner og vibrationer sigtes der mod at afbalancere disse energistrømme og forbedre din generelle sundhed.


  • Vibrationer fra lyd kan have positive fysiske virkninger på kroppen.Lyd kan stimulere cellevækst, forbedre cirkulationen og hjælpe med at lindre smerte i kroppen.


Hvis du overvejer at prøve lydhealing eller hvis du måske allerede har prøvet det, men ønsker at gentage succesen så kan du tilmelde dig eventet lige inden jul: Lydhealing og afspænding HER.


Du kan med fordel deltage på yogaholdet/holdene inden eventet samme dag. Holdet Mild Flow Yoga og Stræk kl. 16-17 og/eller holdet Flow Yoga og Puls kl 17:15-18:30.

Hvis du ikke er medlem hos Kornval Yoga kan du købe en prøvetime eller 14 dages intro HER.

Kombinationen af bevægelsen i yoga og lydhealing kan øge effekterne af lydhealing og dermed give dig en dybere afspænding.Håber vi ses - Rigtig glædelig jul og godt nytår<3


Kærlige julehilsner fra

Kornval Yoga teamet

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Instagram

Kategorier

bottom of page