top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Meditation & vejrtrækning - Nyt hold hver mandag


Hos Kornval Yoga har vi nu med start fra d. 30. oktober hver mandag kl 15.00-15.45 holdet: meditation & vejrtrækning. Book i holdplanen.


For at alle skal have den bedste oplevelse som muligt lukkes døren kl 15 - så kom gerne før tid.


Du kan forvente 10 min beroligende vejrtrækning, 20-30 min meditation med vejrtrækning og hjertet i fokus samt en afsluttende afspændning.Lidt om meditation

Meditation forbedrer dit immunforsvar og øger din kreativitet. Mediterer du regelmæssigt, har du nemmere ved at finde kontakten til sig selv og være tro mod dine værdier. Det skyldes blandt andet at meditation øger dine lykkehormoner og afstresser krop og hjernen.


I takt med du mediterer vil dit behov for at opleve livskvalitet øges. Det vil sige, du begynder at række ud efter mere positive ting i dit liv.

Meditation kan hjælpe med at reducere stressniveauer ved at fremme afslapning og mindske aktiviteten i det sympatiske nervesystem, som er ansvarlig for kamp-eller-flugt-responsen. På samme tid kan meditation reducere symptomer på angst og depression samt øge din koncentration, opmærksomhed OG forbedre din søvn.


Ved at meditere jævnligt kan du opleve en øget kropsbevidsthed, som kan hjælpe dig til at være mere opmærksom på kroppens signaler og behov. Samtidig kan meditation på sigt hjælpe dig til at forstå dine tanker og følelser bedre og blive mere følelsesmæssig stabil, hvilket sammen kan føre til øget selvbevidsthed og personlig udvikling.


Nyt meditationsforløb på vej

Hvis du er interesseret i meditation og ønsker at opbygge din egen meditationspraksis, men har brug for vejledning og mere viden kan du med fordel deltage i meditationsforløbet hos Kornval Yoga som starter i det nye år d. 6 januar. Forløbet vil blandt andet indeholde en indledende coachende samtale som vejleder dig i din personlige meditationsrejse. Mere information om meditationsforløbet samt information om meditation generelt vil komme på bloggen i løbet af efteråret.


Kærlige hilsner fra

Kornval Yoga teamet


p.s Du kan med fordel også deltage i workshoppen: vejrtrækningens gavnlige effekt, som bliver afholdt hos Kornval Yoga i Søborg d. 25. November. Når du mediterer giver det mening også at træne din vejrtrækning, da vejrtrækning og vejrtrækningsteknikker ofte er en del af meditation. Du kan tilmelde dig ved at trykke HER.114 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Instagram

Kategorier

bottom of page