top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Vejrtrækning og DIN sundhed


Nu på lørdag fra 12-16 afholder vi vores event om vejrtrækningens gavnlige effekt.

Vil du vide mere om vejrtrækning og lære spændende vejrtrækningsteknikker, som kan give dig et energiboost inden vinteren for alvor går igang så tilmeld dig eventet HER.


Ved at deltage i eventet og ved at begynde at bruge din vejrtrækning som et redskab til at opnå bedre sundhed kan du opleve:

  • Mere naturlig energi

  • Reduktion af angst/stress

  • Øget vitalitet og velvære

  • Bedre koncentration og mental klarhed

  • Udvidet lungekapacitet

  • Bedre søvn og et stærkere immunforsvar

Men hvad er baggrunden for, at det er så vigtigt for det første at være bevidst om sin vejrtrækning, men også at træne den? En del af baggrunden herfor er biokemisk.


Kender du til Nitrogen-Oxid?

Nitrogen-Oxid er et lille molekyle som vi alle har i vores kroppe og som har stor påvirkning på en masse vigtige processer i forhold til din sundhed.


Molekylet bliver dannet når vi trækker vejret gennem næsen og luften passerer tæt forbi bihulerne.

Under vejrtrækningen producerer bihulerne nitrogenoxid, som kommer med ned i lungerne ved hver indånding.

Nitrogenoxid udvider blodårerne, så en større mængde af det blod, der passerer lungeblærerne, kan iltes. Det betyder, at kroppen udnytter ilten bedre, og vi får en bedre blodgennemstrømning.


Hvis din vejrtrækning ikke indeholder nok Nitrogen Oxid, så øges din risiko for dårlig søvn, stress, angst, søvnapnø, demens, hjertekarsygdomme og en række andre livsstilsbetingede sygdomme.


Få meget mere viden om biokemien bag din vejrtrækning og bliv vejledt til hvordan du bedst muligt kan træne din vejrtrækning og øge mængden af Nitrogen-Oxid i din krop ved at tilmelde dig eventet HER


Kærlige hilsner fra

Kornval Yoga teamet


p.s. I det nye år med start fra d. 6. januar afholder vi et meditationsforløb hos Kornval Yoga. Her benyttes flere af de vejrtrækningsøvelser du lærer på eventet: vejrtrækningens gavnlige effekt. Læs mere om forløbet på bloggen HER og tilmeld dig forløbet, hvis du ønsker at starte en meditationspraksis.

87 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentáře


Instagram

Kategorier

bottom of page