top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Vil du lære at meditere?


Vi starter snart vores nye intime lille meditationsforløb. Det er en lille gruppe, hvor vi går i detaljer om effekten af meditation på egen krop. Oplevelsen er helt unik og du kan stadig nå at tilmelde dig. Du kan både deltage på holdet som nybegynder, men hvis du har mediterede i en længere periode eller nogle år.

Hos Kornval yoga er vejrtrækningen og hjertet altid i fokus i forbindelse med meditation - og du vil på forløbet lære meditationsteknikker som du kan tage med dig videre til at opbygge DIN personlige meditationspraksis. Du vil også modtage vejledning til, hvordan du bedst kan opbygge en meditationspraksis, som passer til din hverdag og ud fra hvem du er. Vil vil have fokus på udviklingen af sind gennem meditation og sætter det op ift. hvordan det/(vi) ‘behandler’ os selv i sindet. Man kan tilkøbe 1-1 sessioner som supplement. Er du nysgerrig kontakt Pia (mob 4079 2245) Der er et par plader tilbage lige nu.


Når du begynder at meditere kan du opleve følgende sundhedsmæssige fordele:


❤️ Meditation, især mindfulness meditation, har vist sig at kunne reducere blodtrykket, især hos personer med forhøjet blodtryk. Dette kan hjælpe med at forebygge hjertesygdomme og slagtilfælde.


❤️Stress er en af de faktorer, der kan øge risikoen for hjertesygdomme. Meditation kan hjælpe med at reducere stressniveauer, hvilket i sidste ende kan have en positiv indvirkning på hjertet.


❤️Kronisk inflammation i kroppen er en faktor, der kan øge risikoen for hjertesygdomme. Meditation kan hjælpe med at reducere inflammation og dermed beskytte hjertet.


❤️Meditation har vist sig at kunne forbedre kolesterolniveauer, især ved at øge niveauerne af "godt" HDL-kolesterol og reducere niveauerne af "dårligt" LDL-kolesterol.


❤️Meditation kan hjælpe med at forbedre blodsukkerkontrollen, hvilket er vigtigt for personer med diabetes og kan reducere risikoen for hjertesygdomme.


❤️Ved at reducere risikofaktorer som højt blodtryk, stress og inflammation kan meditation bidrage til at reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.


Du finder praktiske information om forløbet nedenfor

Vi håber på at se dig på forløbet ...Kærlige hilsner fra

Kornval Yoga teamet

86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Instagram

Kategorier

bottom of page