top of page
Urban Havearbejde

Homøopatiske midler.
Brug en Sundhedssamtale, og få overblik

Der kan være forkellige årsager til at bruge Høomopatiske midler. Du kan få vejledning og hjælp med vores Sundhedssamtaler. 

Hos Kornval-Yoga.dk finder du et udvalg af relevante produkter indenfor homøopatiske midler.


Behandlinger med homøopatiske midler er en alternativ behandlingsform, som bygger på princippet om, at et stof i små doser kan lindre symptomer. Behandlingen, også kaldt Phytoterapi, hvor Phyto betyder urt på latin, er behandling med lægeplanter. En lægeplante, lægeurt eller medicinalplante er en plante som indeholder et eller flere aktive stoffer der kan benyttes til at lindre eller helbrede sygdom eller benyttes i fremstilling af lægemidler. Behandlingen virker ved, at stimulere kroppens organer, samtidig med at kroppens egne helbredende kræfter understøttes.

Ved at afbalancere kroppens svagheder og aktivere vores evne til selvhelbredelse bruges stærkt fortyndet. Det er ikke så meget mængden, men hyppigheden vi tager den med, som er afgørende for en positiv virkning. Midlerne kan også bestå at kombinationsmidler, som er flere enkeltmidler, som er blandet, og derfor er der altid 'comp' i varenavnet.


Homøopatiske midler menes at have været anvendt siden 1700-tallet. Et homøopatisk middel bliver fremstillet ved, at et aktivt stof fortyndes med vand eller alkohol på basis af nogle helt bestemte blandingsforhold.

Indenfor EU stilles samme kvalitetskrav til fremstilling og sikkerhed af plantebaserede lægemidler som for konventionelle lægemidler. Mange medicinalplanter sælges derfor i Danmark under betegnelsen kosttilskud, da de dermed ikke er underlagt samme krav til videnskabelig dokumentation for deres effekt og sikkerhed.

Sundhedssamtaler - hyppighed af behandling

 

Med udgangspunkt i dig, din krop og energi arbejdes med at optimere dit eget helbred. Der behandles i forhold til kropslig og psykiske tegn og symptomer.

Kroppens, psykens og sindets sammenhæng og funktioner og udtryk. Tager udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) og hvilke organer, meridianer og energetiske sammenhænge vi har, samt hvordan ubalancemønstre udtrykkes igennem væremåder, emotionelle blokeringer og fysiske symptomer og sygdomme.

Hvor lang tid strækker behandlingerne sig over?


 

De fleste behandlinger klares gennem 1 samtale, men afhænger af ubalancens art.

Det kan være hormonelle problemer (eksempelvis migræne, PMS, overgangsalder, PCOS). Hud problemer som akne, eksem og lignende. Fordøjelsesproblemer, kredsløbsforstyrrelser, ubalancer i nervesystemet eller immunforsvaret og betændelses- og inflammatoriske tilstande.


Kvindens hormonsystem. Problematikker som kvinder kan møde igennem livet. Alt fra problemer i forhold til menstruation, pms, pcos, endometriose, fibromer, knuder i brystet, overgangsalder og tiden efter, m.m. Det vil sige det som som påvirker hhv østrogener og progesteron og meget mere hos kvinden.

Mandens hormonsystem. Problematikker, som manden kan møde igennem livet. Forstørret prostata, betændelser i testikler, mandens overgangsalder, lav libido og impotens, m.m. Der arbejdes således med at påvirke prostatakirtlen og meget mere. 

Immunsystemet og luftvejene. Behandling af kroppens immunsystem og luftveje. Generelle betændelser, autoimmunitet, allergi og intolerance, inflammationer, forkølelse og influenza. Vi arbejder med antiallergiske, antibakterielle, antioxidante og antivirale urter og meget mere...

Fordøjelsessystemet. Hvad angår vores fordøjelse er, er det alfa og omega at værne om. Livsstilssygdomme alt fra til fordøjelsen, halsbrand, til nervøs tyktarm, leverudrensning, mave-hjernen og meget, meget mere. Vi understøtter. Vi går i dybden med alle de urter, der understøtter fordøjelsen på kryds og tværs.

Urinvejene. Forebyggelse og lindring af problematikker i vores urinveje. blærebetændelse, sarte slimhinder, smertefuld blærebetændelse m.m. 

Muskel/skelet. Problematikker i vores muskler og skelet. Gigttyper, piskesmæld, osteoporose etc. Vi ser også på syre/base-balancen.

Nervesystemet. Sygdomme relateret til hjerne og nervesystem. bland andet depression, søvnløshed, alzheimers, spiseforstyrrelser, fibromyalgi, kronisk udmattelse og multiple sklerose. 

Hjerte- kredsløb. Problematikker i hjerte og kredsløb. Forhøjet blodtryk, åreknuder, åreforkalkning, blodmangel mm.

Det endokrine system. Ubalancer i kroppens overordnede hormoner og signalstoffer. De forskellige typer af diabetes og stress, Hypothyroidisme, cushings syndrom, Basedow, Addisons sygdom

Huden. Problematikker omkring huden, som forskellige eksemtyper, nældefeber, de forskellige typer af acne, hudsvamp, vorter, aldring af huden og meget mere. Både indvortes og udvortes behandling. 

 

bottom of page