top of page
2866755044.jpg

Om Kornval-Yoga

Kornval-Yoga opstod i 2004 år, efter en tid, hvor jeg var lagt ned med stress i 2-3 år. Yogaen hjalp mig på alle måder med at rydde op i kroppen og finde mig selv. På magisk vis, åbnede det 'mig i min krop' og mit hjerte ikke mindst.

Kornval-Yoga,
ejer Pia Kornval

Grundlaget for Kornval Yoga

Kornval Yoga, er et lille Yogasted og nok det mest hyggelige yogasted du finder. Vi har plads til alle og du vil blive set og hjulpet her. 
Efter mange års stress og karriere, måtte jeg trække stikket ud for at passe på mig selv og min familie. Jeg fandt ud af hvordan yoga hjalp mig med at være mig, fordi det gav mig ro og frihed i kroppen. Nu kunne jeg langsomt begynde at mærke hvem jeg var bag de overspændte muskler og den stress, som havde plagede mig i flere år.   
Mentalt og psykisk oplevede jeg en langt større frihed og klarhed, som fremkaldte 'mig' og hjalp mig ud af stress.


Jeg blev helt betaget af denne forvandling, og valgte at opsige mit ellers spændende job hos Nokia, for at videreuddanne mig. som Psykoterapeut og Yogalærer, Kost- og Hormonvejledning, Klang- og Lyd Healer. I dag hjælper jeg andre ud af stress, kriser og livsproblematikker. 

Det spirituelle har altid fulgt mig, på en eller anden vis, men åbnede sig først helt magisk, da stressen forlod mig. Mine medfødte psykiske evner stod nu mere klar til at blive brugt til at hjælpe andre med et godt liv. 

Uanset og du har stress eller ej, så er yoga magisk, på den vise måde, at det hjælper din krops hormon- og energisystem med at finde mere balance. Det skyldes blandt andet kombinationen mellem de forskellige vejrtrækningmåder og yoga sekvenserne, samt Lyd Healing. Ved siden af dette, kan du benytte de forskellige events og behandlinger, som hjælper dig yderligere.

Kom og besøg os - vi tager hjertens gerne imod dig.

Om Kornval-Yoga

Kom forbi, yoga er ikke noget hokus pokus eller mærkelig at lave. Opleve hvordan du kan 'træne', strække og finde dine lykkehormoner, så du er mere DIG, glad og tryg. Du kan også benytte 1-1 Yoga time, hvis du føler dig tryg ved det første gang, Suppler efter behov behandlinger som massage, Kost- & Hormonvejledning, samt Coaching og terapi.
 
Kornval Yoga, er et lille Yogasted og her er super hyggeligt og plads til alle. Yoga i pæne og æstetiske omgivelser sammen med andre venlige sjæle. Styrk og stræk din krop og få roen helt ind under huden. Du vil blive hjulpet med at bygge og vedligeholde en afspændende og stærk krop.

En af de første ting du vil opleve hos Kornval-Yoga er tonen. Vi gør en dyd ud af, ikke at lyde som hverken indiske eller noget ’hippie-noget’. Tværtimod, med to årtiers praktisk erfaring med yoga, samtaler og behandling af stress-håndtering, har jeg meget lidt tolerance for at gøre yoga fremmed. Fra mit perspektiv, er yoga værdifuldt, fordi det hjælper os med at trives i balance. Yoga i praksis, handler om at fremkalde dig, opbygge, styrke og øge fleksibiliteten i krop og sind. Yoga er også at levet sundt og behandle andre levende væsner på respekt og kærlighed. Du vil med garanti opleve en forbedret trivsel og livsstil, når du har gået til yoga i blot 3 måneder. Nedenfor kan du læse vores syn på yoga. Vi glæder os til at tage imod dig.
 
Pas på dig selv, du er ikke bare en maskine 
Relativt set kan man i alle aldre nyde privilegiet at føle sig ung. Men, som årene går, så ændres vi i kroppen pga. vores alder og det som livet har 'lært' os. Måske vågner du op om morgenen med smerter i ryggen eller nakke og skuldre føles stramme og ømme efter en lang dag med arbejde. Livet skal føles godt - det skal din krop også. Sørg du for at passe på dig selv, så din krop ikke bare bliver en motor, der bliver mere og mere slidt. Vi er jo i kroppen og afhængig af den fungerer. Efter mange år med studier, fokus på karriere, familie og børn går det ofte ud over motion og velvære kommet i baggrunden og man behandler kroppen mere eller mindre som et køretøj, med det ene formål at transportere hjernen rundt. Det duer ikke min ven!
 
Hvis du synes, at det er tid til at indhente det forsømte, så har du muligheden med Yoga.

Du kan booke frit på alle vores hold. Kan du ikke en dag, booker du bare et andet hold. Afmeld senest 4 timer før.

Yoga for alle - unge som ældre.
- Yoga og øvelser i flow serier (flere niveauer som Flow Yoga, Yin/Yang mm) 
- Hot- og Lun Yoga i Infrarød varme, som er både restituerende og styrkende.
- Energiforøgende øvelser med medianstræk & vejrtrækning (mod stress) 
- Meditation og afspænding.
- Fascia- og bindevævstræning. 
- Afspænding og boldmassage. 
- Tid til dig, ro i tanker og fred i dit hjerte.
- Et medlemskab giver dig også adgang til Online Universet med Live Yoga og videoer.

Vi holder af at være til stedet i det vi gør - nærvær vitaliserer. 
Vores Yoga, synes vi selv, er ganske enestående. Vi har over 20 års erfaring indenfor Yoga også har vi fokus på både krop, sind og sjæl. Vores forskellige vejrtrækningens øvelser er centralt på alle hold, hvor du hjælpes med øvelserne. Du vil møde mange af de samme øvelser i forskellige varianter, som gør det enkelt og spændende, at lave Yoga. Faste yoga sekvenser kædes sammen med nye rækkefølger af yogastillinger.

Holde dig sund og rask i krop, sind og sjæl.
Defor har vi et særligt fokus på vejrtrækningen, som blandt andet balancerer dit nervesystem, som for mange kan være svær at holde i balance på grund af en forjagede og stresset hverdag. Vejrtrækning og yogabevægelse, får dig ned i kroppen og sikker i langt større grad end du sikker umiddelbart aner. Dvs. der arbejdes på både krop, sind og sjæl.

Rent fysisk holder du dig sund og stærk
Vi har et særligt fokus på ryggen, puls, muskelstyrke, smidighed og restitution. Sekvensen arbejder hele kroppen igennem med variation i forskellige tempi. Vi veksler mellem de rolige kontrollerede bevægelser og et mere hurtigere energifyldt tempo, der øger din puls. I de mere stillestående stillinger trænes balancen, og derved fokus og koncentration. Med Yin yoga og Yoga Relax, arbejdes endnu dybere med dit bindevæv, ligesom vejrtrækningsøvelserne gør, som er altid er central for hver undervisningstime.

Puls, og øgede forbrænding - Hot og Lun Infrarød varme - mild og mere styrkende
Når vi laver Hot Yoga, har vi valgt Flow Yoga formen, og ikke Bikram, da Flow arbejder med mere dynamiske bevægelser, som sætter din forbrænding i vejret. Vejrtrækningen bliver et centralt flow, og balancerer dit nervesystem, og dermed sundere i hele kroppen. Når dit åndedræt bliver dybere og dybere, optager du mere ilt og mærker derved mere energi og bedre udholdenhed. På de hold, hvor der står HOT eller Lun Yoga. Det sker hos Kornval-Yoga i Søborg. Du vil mærk både smidighed og styrke udfolde sig ud, mens varme restituerer og udrenser kroppen. Vi har Hot Yoga i Søborg som lægger tæt op ad Dyssegård og Gentofte, samt Lyngby Bagsværd, Herlev og Brønshøj. 

Mange tænker på yoga praksis som en mærkelig kombination af aerobic, gymnastik, og kondition, men det er ikke et retvisende billede.
'Det som gør yoga til yoga er, at kombinere vejrtrækning, bevægelse, hen mod en mere bevidst mental tilstand, der skaber balance, hvor behovet er' (citat Pia Kornval).


Kærligst Pia

Kornval-Yoga

Et lille yogasted med plads til alle der ønsker at få det bedre. 

Du kan komme til prøvetime ved at hente vores App. Derinde købe og book yoga. Eller udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Du er også velkommen til at ringe 4079 2245

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
IMG_5831.HEIC
bottom of page