Yoga Udstyr

KORNVAL-YOGA - HVEM ER VI EGENTLIGT?

UNDGÅ STRESS OG FORLÆNG LIVET 
 

Relativt set kan man i alle aldre nyde privilegiet at føle sig ung. Men de fleste begynder at lægge mærke til et par ting om kroppen, som bekymrer. Nogle vågner op om morgenen med smerter i ryggen. For andre føles nakke og skuldre føles stramme og ømme efter en lang dag foran computeren. Det er ikke en behagelig situation. Mange tænker ikke meget over det – bare kroppen virker. Efter mange år med studier, fokus på karriere, familie og børn går det ofte ud over motion og velvære kommet i baggrunden og man behandler sin krop mere eller mindre som et køretøj, med det ene formål at transportere hjernen rundt. 

 

Hvis du synes, at det er tid til at indhente det forsømte, så har du en chance med Yoga.

En af de første ting du vil opleve hos Kornval-Yoga er tonen.
Vi gør en dyd ud af, ikke at lyde som hverken indiske eller noget ’hippie-noget’, som mange tror. Tværtimod, med to årtiers praktisk erfaring med yoga, samtaler og behandling af stress-håndtering, har jeg meget lidt tolerance for at gøre yoga fremmed. Fra mit perspektiv, er yoga værdifuldt, primært fordi det er nyttigt. Yoga i praksis, handler om at opbygge styrke og øge fleksibiliteten, så du forbedrer din trivsel og sundhedstilstand. 

Her i Søborg, er der plads til alle
Vi hjælper dig med at bygge og vedligeholde en afspændende og stærk krop. Du kan booke frit på alle hold gift. det antal gange du vælger på dit medlemsskab pr. uge. Det vil sige, kan du ikke en dag, booker du bare et andet hold. Afmeld senest 4 timer før.

Yoga for alle - stressreducerende

❣️ Yoga og øvelser i flow serier (flere niveauer som Flow Yoga, Yin/Yang mm) 

❣️ Hot- og Lun Yoga i Infrarød varme, som er både restituerende og styrkende.

❣️ Energiforøgende øvelser med medianstræk & vejrtrækning (mod stress) 

❣️ Meditation og afspænding.

❣️ Fascia- og bindevævstræning. 

❣️ Afspænding og boldmassage. 

❣️ Tid til dig, ro i tanker og fred i dit hjerte.

Vi holder af at være til stedet i det vi gør - nærvær vitaliserer. 
Vores Yoga, synes vi selv, er ganske enestående. Vi har over 20 års erfaring indenfor Yoga også har vi fokus på både krop, sind og sjæl. Vores forskellige vejrtrækningens øvelser er centralt på alle hold. På alle hold hjælpes du med øvelserne. Du vil møde mange af de samme øvelser i forskellige varianter, som gør det enkelt og spændende, at lave Yoga. Fast sekvens kædes sammen med nye rækkefølge af yogastillinger.

Holde dig sund og rask i krop, sind og sjæl.
Defor har vi et særligt fokus på vejrtrækningen, som blandt andet balancerer nervesystem, som for mange kan være svær at holde i balance på grund af en forjagede og stresset hverdag. Det får dig ned i kroppen og blande i langt større grad end du sikker umiddelbart aner. Dvs. der arbejdes på både krop, sind og sjæl.

Rent fysisk holder du dig sund og stærk

Vi har et særligt fokus på ryggen, puls, muskelstyrke, smidighed og restitution. Sekvensen arbejder hele kroppen igennem med variation i forskellige tempi. Vi veksler mellem de rolige kontrollerede bevægelser og et mere hurtigere energifyldt tempo, der øger din puls. I de mere stillestående stillinger trænes balancen, og derved fokus og koncentration. Vejrtrækningen er altid central.


Puls, og øgede forbrænding - Hot og Lun Infrarød varme

Når vi laver Hot Yoga, har vi valgt Flow Yoga formen, og ikke Bikram, da Flow arbejder med mere dynamiske bevægelser, som sætter din forbrænding i vejret. Vejrtrækningen bliver et centralt flow, og balancerer dit nervesystem, og dermed sundere i hele kroppen. Når dit åndedræt bliver dybere og dybere, optager du mere ilt og mærker derved mere energi og bedre udholdenhed. På de hold, hvor der står HOT eller Lun Yoga. Det sker hos Kornval-Yoga i Søborg. Du vil mærk både smidighed og styrke udfolde sig ud, mens varme restituerer og udrenser kroppen. 

Kærligst Pia ❣️

Pia Kornval

Indehaver og yogalærer

Læs om...

Inkluderede i ubegrænset medlemsskab

Mit Kornval-Yoga

HVAD ER 
YOGA?
TILMELD NYHEDSBREV
Jeg skriver, når jeg har noget på hjertet

Login

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
appstore-google-play_edited.png

Søborg Hovedgade 124C, 2860 Søborg  Tel: 40 79 22 45  Pia@Kornval-Yoga.dk

Konto: 5013-1370558. CVR. 33086938