Vegetables in Paper Bags

DIN SUNDHEDSSAMTALE

Er du en af dem, som gerne vil leve længe med større trivsel og sikkerhed?

Alt er biokemi - hvordan er din biokemi  - uanset symptom?

Et kærligt livseftersyn, gælder ikke kun et 5-10 minutters besøg hos lægen, 
en tid hos Kiropraktikkeren eller hos Fysioterapeuten.
 

 

Kortlæg din situation med en Sundhedssamtale

Jeg har hjulpet mange af med deres symptomer og fået sat ro i generne. Din trivsel og sundhed sker gennem kroppens biokemi. Du vil få en forståelse af hvad der sker eller er sket i din krop og psyke, og hvorfor du har det som du har det. Alt hænger sammen. Livsstilsvaner, nervesystem, madvaner, vitaminer og mineraler, medicin du tager eller har taget, er årsag til dine nuværende resultater på godt og ondt. 

Oplever du indimellem, at din krop og psyke styrer dig ?


Min erfaring er, at de bedste resultater opnås ved at arbejde sammen med de genetiske kræfter, dvs. de sprængfyldte hormonstoffer, der får os til at opleve og føle livets smerter og glæder i krop og psyke.

Jeg har hørt mange udtale sig om, at det er 'normalt' i min familie at have de fx ondt i leddene, menstruationssmerter, problemer med tarmene, depressioner eller andre symptomer og livsstilssygdomme. Det betyder imidlertid ikke, at du skal lide af det samme. Det betyder omvendt, at du lever i livet med nogle livsstilsvaner som igangsætter dine symptomer og dermed udfordringer.  

Livets Hormoner - livet igennem: 

Det er lige fra du bliver født, til teenageralderen, og videre til overgangsalderen til den sene alderdom. Det er derfor essentielt at mærke efter, når noget opleves anderledes eller hvis du ikke trives. Det kan være alt lige fra menstruations problemer til smerter i leddene, gentagende vægtproblemer, kræft, depressioner, mm.

Symptomer og hormoner i ubalance er fx.  
Overgangsalder symptomer, hedeture, vægtproblemer, forhøjet kolesterol, migræne, led- og muskel smerter, synsforstyrrelser, eksem, allergi, tarm problemer, søvnproblemer, sorte rander under øjnene, hjertekar problemer, høj puls, hedeturer, hårtab, svimmel og svag, husker dårligt,  pludselig ked af det uden grund, humørsvingninger, ukontrolleret appetit, blærebetændelser, fedtsamling omkring midten af kroppen,  mistet sexløst, uro, angst, lændesmerter, svært ved at fokusere, tør hud, hyppig infektion, ændringer i menstruationscyklus, mørk under øjnene mm.

DNA/gener og livsstilssygdomme: 
Stress, udbrændthed, Diabetes 1 og 2, Blodpropper, ledde- og slidgigt, knogleskørhed, PCOS, PCO, tarmsygdomme, irriteret tyktarm, hudlidelser, allergi, intolerence, stoftskifteproblemer, binyrertræthed, led- og slidgigt, forhøjet kolesterol mm.

Lidt om mig:  
Jeg hedder Pia, født i 1968, og har efterhånden erhvervede mig en del livs- og erhvervserfaring. Min holdning, også værdier i livet berører på at vi er her i livet, for at lære noget af det og dermed finde livets kurs, der giver mening, trivsel og glæde. Livet skal kunne mærkes helt ind under huden - dermed i sjælen. 

Jeg arbejder holistisk, dvs. med symptomer der behandles gennem årsagerne til deres opståen. Vores krop, psyke og biokemi er vigtig at vedligeholde og kende og det hjælper jeg dig med, såfremt du ønsker det.  Du får kortlagt din situation gennem omsorg, samtale og simple redskaber og behandlinger jeg bruger, og som bringer dig helt hjem til dig selv igen. Jeg er uddannet ID-Psykoterapeut, Kost- og Hormon vejleder, Behandler af et Psyko-Biologiske og Adfærsmotoriske, HeartMath Coach, Mindfulness- Hormon- og Yoga lærer, samt Skolelærer og Datamatiker. Har talrige kurser bag med, som ikke er nævnt her.

Skriv til mig - uforpligtende

 

 

Skriv lidt om dig selv, og om de symptomer som du oplever, som du gerne vil have hjælp til.
Måske er det begyndt at trække energi væk fra andre ting, som er vigtige i dit liv.

Arbejde, familie, kæreste venner - dig selv.

 Jeg ser frem til at høre fra dig
 


Kærligst Pia