top of page
Trist på sofaen

Kostvejledning

En kostsamtale giver dig retning og overblik. Det er til dig, som gerne vil have hjælp til mere sundhed og trivsel i hverdagen. Samtalerne tager udgangspunkt i dig, dit behov, din sundhed og trivsel.

Bestil en tid, så du kan komme videre i dit liv.

Overblik og retning

Det kan være du føler dig usikker på din livsstil og ønsker et tjek-ind ift. vægten, BMI mm. Det kan også være du ikke ved hvad du skal i dit liv og mangler retning, et sygdomsforløb som du er igennem, stress, sygemelding og ønsker hjælp.


Når vi i får vished om hvad vi skal, så glider processen meget nemmere. Måske du er usikker og derfor er stagnerede lidt i din proces. Det kan også godt være, at du har mistet overblikke over noget du har søgt informationer om i flere år, og derfor mangler en som skubber dig i nogle retninger.

Der er mange måder, at leve et lykkeligt liv på, men hænger du fast i noget eller har oplevet stress forlænge og er blvet sygemeldt, så skal der ændringer til. Jeg kan hjælpe dig med at hitte trådene ud, lægge planer og håndtere det som skal til for at dit liv får retning.

Jeg benytter mig af Coaching og terapi, men også kost- og hormonvejledning. Jeg bruger også min intuition og fornemmelse af hvem du som menneske. Min terapeutisk erfaring gennem 20 år. vil hjælpe dig langt og måske er det et forløb vi taler om.

En Sundhedssamtale kan dreje sig om:
- Overblik og retning
- Forbedret livsstil
- Sundhedsforbedringer

- Sundhedstjek BMI og vægten

- Vitamin & Mineral tjek
- Bedre søvn og tryghed
- Videre forløb ift. Stress og sygemelding
- Videre forløb ift. d
epressioner, angst, uro, bekymringer, ADHD, ADD


Læs også om Coaching og terapi her

Pris: 950 kr. eller 5x Klip: 4250kr. (spar 500 kr)

PiaKornval2-2.jpg
bottom of page