top of page
DSCF1277.jpg

Clairvoyance &  Spirituel samtale

Din session tager udgangspunkt i det du står overfor lige nu og hvordan du kommer videre, hvad der stagnerer og hvordan du bringer flow ind i din livssituation. Det vil hjælpe dig til at udvikle og former dig. Hele sessionen varer 1 1/2  timer.  

De første 30 minutter er en dynamisk intuitiv Reading også kaldet Clairvoyance, hvor jeg fortæller dig mere omkring dig og hvad dit naturlige potientiale er. Her kan også være healing til dig alt afhængig af den situation du stå i nu i dit liv.
I den sidste del er samtale, og du har mulighed for at stille spørgsmål. Vi bevæger os over i den mere Spirituelle samtale, hvor du hjælpes videre.

Formået er, at fremkalde dig, sådan, at dit sind og dine følelser berøres og din essens åbnes og opleves dybere. Når din essens fremkaldes oplever du at møde dig selv og på flere planer. Det giver klarhed, forståelse og accept af dit liv, hvilket samler din oplevelse af at være dig. Dine værdier vil træde tydeligt frem og du vil stå mere klar ift. hvem du er. 

Oplevelsen vil vibrere i dig i lang tid efter samtalen.  Du er velkommen til at optage din session.

Vi arbejder på flere planer og kommer ind på:

  • Din essens

  • Dit potentiale

  • Dine talenter

  • Dine udfordringer

  • Din overordnede sjælsmission

  • Din sjæls vej

Undervejs deler jeg også af min erfaring vedrørende den homøopatiske behandling, hvis jeg kan se, at det vil understøtte din Spirituelle proces. Det vil give dig en ny forståelse og inspiration i din videre proces. 

Mulighed for et videre forløb, kan etableres, sådan at du støttes i at navigere i den retning, som er meningen.

Pris: 1.450,-  (90  minutter)
Betaling via MobilePay. 
En opfølgende session på 45-60 minutter kst 950 kr.

Læs om Pia, som giver dig din Reading.

DSCF1693.jpg

Er dit liv i flow eller mangler du retning? 

bottom of page