top of page
Trist på sofaen

Psykoterapi

Det gør dig sårbar, når du ikke helt kan mærke dig selv. Det kan endda koste dig gode relationer, ægteskab og forhold og eller et god job. Bliv mesteren i dit eget  liv, og få hjælp, hvis du synes vejen er uoverskuelig.

Hvordan har du
det egentligt?

Psykoterapi tager udgangspunkt i dit liv og fokuserer på finde frem til dine tanker, følelser, handlinger og hændelser, som kan være problematiske for dig lige nu i dit liv.  ​
Det gør dig sårbar, ikke at kunne mærke dig selv. Du er mesteren i dit liv, for at få et lykkeligt liv! 
I de fleste tilfælde ved vi hvad problemet er, men kan ikke kommer videre. Ofte skyldes det, at der er noget vi ‘overser’. Der er noget vi ikke kan ‘se’, fordi vi har levet med det for længe, uden helt at vide det. Måske kender du 'tomheds-følelsen' og 'travlheden' og har levet med den længe. Det nedsætter ikke alene din livskvalitet, men som din sundhed.

Helt afhængig af hvor du er i dit liv lige nu, og hvordan du oplever dig selv, så vil det være afgørende for hvordan du kommer videre. Den du er i dag gøre noget andet, end den du var engang - også selvom det var i går! Dine handlinger og ikke handlinger påvirker din retning i dit liv!

Der er mange måder, at leve et lykkeligt liv på. Der er sikkert stor forskel på hvad der engang gjorde dig glad, og hvad du har brug for i dag. Vi ændre os, som tiden går, også fordi livet byder ind med glæder, men også 'udfordringer, som 'vi måske ikke lige havde forventet.
 
Jeg kan hjælpe dig med at hitte trådene ud, håndtere udfordringerne og støtte dig i at komme videre og se og mærke dit liv fra andre vinkler.

Jeg benytter mig af både coaching og terapi, men også meget min intuition og fornemmelse af hvem du som menneske er. Min terapeutisk erfaring som ID-Psykoterapeut gennem 20 år. vil hjælpe dig, ligeså lang som mit hjerte rækker. 

- 1-1 samtale
- TeenAge udfordringer 
- Parterapi
- Overgangsalder og kriser.
- Livsstilsproblematikker
- Stress, depressioner, angst, uro, bekymringer, ADHD, ADD ..


Hvis jeg oplever, at det vil hjælpe dig suppleres også med åndedrætstræning, afspænding, yoga og meditation.

En Psykoterapeuter adskiller sig fra psykologer ved, at de i deres uddannelse har gennemgået egenterapi og personlig udvikling og derved mærket livet på egen krop. Dette er også en del af min uddannelse.

PiaKornval3_edited.jpg

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Først og fremmest lægge øre til, og hjælpe dig med at nå derhen, hvor du ønsker at være i dit liv. Du vil få min fulde opmærksomhed, nærvær og støtte til at komme videre og blive mesteren i dit eget lliv.

Med mine 20 års livs-
 og terapeuterfaring, vil hjælpe dig ligeså lang som mit hjerte rækker. Jeg benytter mig af både Coaching og terapi, og min intuition og fornemmelse for, hvem du er som menneske.
Jeg har en 4- årig terapeutisk uddannelse fra ID-Instituttet v/Ole Vadum Dahl og supplerer, om nødvendigt, og hvis du ønskes det, med min erfaring som Kost- og Hormon vejleder, Psyko-Biologiske og Adfærdsmotorisk behandler, HeartMath Coach og Mindfulness- og Yogalærer.


Krop og sind hænger sammen i min verden, måske det også er din erfaring? 
Med min 20 års erfaring, og udvikling af mennesker, har Yoga vist sig at være det mest fantastisk supplement i forhold til ar arbejde med de mere mentale udfordinger. Det er også min egen erfaring som på mange måder, har gjort mig til den jeg er idag.

Det gør en verdens til forskel, at lave yoga, hvis du har stress, depression, søvnproblemer, overgangsalder, angst, ADD, ADHD eller når kroppen 'klager', lære at 'lytte' til den. Kombinere yoga, da det hjælper dig gennem dine udfordringer. Læs mere her

Du er hjertelig velkommen. 

bottom of page