top of page
184-DSCF3095_edited.jpg

FAQ- Ofte stillede spørgsmål

Første Yogatime

Gode råd
Udstyr
Hot- & Lun Yoga

Om Booking

Tilmelding
BookiApp.
Afmelding
Ventelisten

 

Guidelines

Find din yogaform
HotYoga
Generelt

Behandlinger

Samtale
Behandlinger
Rabatter

 

Medlemskab

Betingelser
Opsigelse
Pause

Første yogatime

Gode råd

Udstyr

Om Booking

Tilmelding

Booking App.

Afmelding

Ventelisten:

Gode råd:

Mød op 10 min før din første time. Drik 1 flaske vand inden din yogatime og medbring en flaske vand. Der er meget vejrtrækning, og har du ikke nok væske (ikke te eller kaffe!) så risikerer du at blive dårlig under din første yogatime.

Udstyr:

Vi har alt yogaudstyr. Du kan købe udstyr hos os, hvis du ønsker at have dit eget.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig senest 5 min før et hold starter. Mødetid 5-10 min før, så undervisningen ikke forstyrres. Du kan dog smse os, hvis du en dag er forsinket 4079 2245.

Booking App.:

Du kan nemt booke yoga og købe prøvetime og medlemskab via vores Booking App. Klik HER for at hente Appen. Invitationskoden er KORNVALYOGA. Driller noget blot sms Pia, og vi hjælper dig i gang eller booker dig ind første gang.

Afmelding:

Senest 4 timer før, så en anden kan bruge pladsen. Afmeldes ikke, så betales 100 kr. i gebyr. Afmeldes 3 timer før 50 kr.. Når alle sørger for at afmelde sig i tide, vil andre medlemmer kunne få gavn af pladsen, så der ikke er uudnyttede pladser på holdene.

Ventelisten:
Du får en push-besked til din mobiltelefon omkring 4-3 timer før holdstart, hvor du har 15 minutter til at booke inden pladsen går til en anden. Der er 1 timers afmelding på ventelisten. Ellers registreres at du har deltagetr på holdet.

FørsteYogaprøvetime
OmBooking

Guidelines

Find din yogaform
Hot Yoga

Generelt

Medlemskab

Betingelser
Opsigelse

Pause

Find din yogaform: HER
Er du ny til yoga eller hos Kornval-Yoga, kan du nemt får et overblik over hvad alle vores hold kan HER

Hot Yoga:

Yoga med Infrarød varme, som du kan opleve hos Kornval-Yoga. Det er både som Lun blid yoga og som Hot Yoga der er mere styrkende og pulskrævende. Det øger din krops muskler og bindevæv til mere fleksibelt, også restitueres kroppen mere end ellers. Det øger også