top of page
Familie yoga

Yoga med din pre Teenager

Du kan tilmeld Jer til en prøvetime eller som et forløb på 14 dage. 

Yoga styrker både dig og dit barn, men også Jeres relation. Det hjælper dit barn med at lære at lytte efter, fokusere og få instrukser. Med yoga, blandt andre voksne og teens kommer I sammen igennem en yogatime som ender med balance, ro og samling. Vi laver Mindfulness øvelser,og yoga, så sanserne stimuleres. Det gør at nærvær, trivsel og glæde bedre kan finde plads. Det få vores nervesystem til at slappe af, så vi bliver trygge, også lærer vi og husker bedst. 

Skriv eller ring til os

Yoga fra 10 år

Group of children doing gymnastic exercises.jpg

Det foregår sådan..

Selværd lageres, når vi er trygge ...

Teen yoga kan dyrkes med en veninder eller mor og far. Vi anbefaler at du som forældre kommer med første gang og allerhelst til yoga med dit barn. Der laves yoga sammen med andre voksne og teens, hvilket hjælper dit barn med at lære at lytte efter, fokusere og få instrukser. Den gode energi deles mellem Jer, hvilket er med til at styrke Jeres relation.

Dit barn, som kommende teenager, lærer at fokusere og gøre det som resten gør, ligesom når de er i skolen. Hjernen lærer at fokusere, og dit barn oplever en ny side af sig selv, hvor der er ro og fokus, hvilket en kommende Teenager har brug for i den tid hvor hormonerne blomstre og er svære at forstå.

Kom til yoga sammen og lær at slappe af og nyde øjeblikke sammen. I begge inviteres ind i et kærligt rum, hvor både dit barn og du lærer at berolige og afstresse kroppen og falder til ro. Det giver anledning til gode snakke om hvad ro er, og at være sammen om det, ikke mindst!

Portrait of smiling girl child practicing yoga, standing in Vasisthasana exercise, Side Pl

Relationen er essentiel 

Dit barn trives når kontakten er tryg og nærværende

Dit barn ånder og lever gennem din tilstedeværelse som mor og far. Børn, særligt babyer, er mere åbne og nærværende, mere end voksne. Den kontakt skal helst spejles og favnes, i det omfang det er muligt. Som forældre er vi forskellige, kommer med forskellige baggrunde. Men vil alle kan lære at være mere til stede og autentisk i vores relationer, og særligt til vores barn/børn. En nærværende relation gør dit barn bliver stærkere psykisk, klogere og sund. Dit barnet lærer at træde i karakter og rumme følelser, og ikke mindst hvem de er som menneske. Måske kender du det, når dit barn prøver at komme i kontakt med dig, hvor du er mere eller mindre tilstede. Det hele behøver ikke være lyserødt, men tag dig stunder, som I absolut nyder sammen. I vores nervesystem og hjernen lagers disse øjeblikke, som har betydning og bruges som ressourcer i forskellige læringssituationer.
Du kan arbejde med øjeblikke og lade dem få mere energi og værdi. Det er hvad vi gør til yoga❣️ 

 

Mindful calm happy fit family of young parents and little kids sitting together on heated

Lidt om mig ...

Jeg er mor til 2 børn og har 3 bonus børn og kender bestemt til familielivet med børn og arbejde. Der skal være plads til nærværet og det sjove sammen med vores børn - et særlige rum, Det får I mulighed for med Teen yoga, som egentligt er 'familie yoga' 
Jeg har drevet Kornval-yoga i snart 20 år. og er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med speciale på børns sundhed og udvikling. Jeg har videreuddannet som ID-psykoterapeut, Yoga- & Mindfulnesslærer, Hormonyoga og Børneyogalærer, samt har specialiseret mig indenfor kost, sundhed, hormonbalance og børns trivsel.
Jeg elsker arbejdet med børn og deres verden, og har mange års erfaring med børn både indenfor undevisning, øvelser, teori og livserfaring, som jeg deler ud af. Ved siden af mit arbejde med yoga har jeg sundhedssamtaler og individuelle & parterapi samtaler.
Du kan læse lidt mere om mig her

  • Sort YouTube Icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
PiaKornval2-2.jpg
bottom of page