top of page
Familie yoga

Familie & BørneYoga

Familie Yoga styrker dig og dit barns relation og hjælper dit barn med at lære at lytte efter, fokusere og få instrukser. Med yoga, sjove og afslappende Mindfulness øvelser, stimuleres sanserne, så nærvær, trivsel og glæde kan finde plads. Det få vores nervesystem til at slappe af, så vi bliver trygge, også lærer vi og husker bedst. 

Pris: 125 kr. pr deltager. Snup også en kop te/kaffe/kakao og bolle med dit barn inden eller efter yoga hos Tante Lola, som er 20 m fra Kornval-Yoga.

Kontakt Pia 

 

Mindful calm happy fit family of young parents and little kids sitting together on heated

Familie yoga 4 - 7 år og 8 -10 år

Fyrtårn

Tilmelding og datoer

Det praktiske

Dato og tid: fredag d. 6 og 20. maj kl 14.30-15.30. Nye datoer på vej. Fra 10 års alderen kan dit barn deltage i yoga sammen med dig. Ring for info. 4079 2245. Har du allerede et medlemskab giver det adgang til et særligt klippekort. 
Pris: 125 kr. pr. deltager.

Både mor, far og søskende og bedsteforældre kan deltage.
 Spred endelig rygtet om Familieyoga. Læs om Efterfødselsyoga HER Har du et Klippekortet til efterfødselsyoga kan det bruges.  

Tilmelding:

1. Udfyld Tilmeldingsformularen Klik HER

2. Hent derefter Booking App.(Spaces) Klik HER 
3. Login
 med Facebook, Appel-id eller Google e-mail
4. Køb Familieyoga og book

Efter din yoga, kan du nye en kop kaffe, te, og lidt gotter hos Tanta Lola, 20 m fra Kornval-Yoga

Little girl doing yoga in bed. .jpg

Det foregår sådan..

Selværd lageres, når vi er trygge ...

Familie Yoga hjælper dit barn med at lære at lytte efter, fokusere og få instrukser. Mor eller far er med, og er ikke den styrende, men med på samme plan. Ideen er, at dit barn lærer at gøre det som resten gør, ligesom når de fx skal gøre i børnehaven eller starte i skolen.
For nogen er det svært og derfor er det godt at fortælle sit bare, at far eller mor også øver. Ofte skiftes der roller på den måde, at barnet lærer forældrene noget. Det øger barnets selvværd og Jeres relation ikke mindst. Når I sammen deltager på samme plan og har et fælles mål, har I noget sammen, og det styrker og bærer frugt nu og på sigt. S
pred rygtet og tag en interesseret med, da det er nyt vi opstarter. Taaak 🙏🏻

 

børn

Relationen er essentiel 

Dit barn trives når kontakten er tryg og nærværende

Dit barn ånder og lever gennem din tilstedeværelse som mor og far. Børn, særligt babyer, er mere åbne og nærværende, mere end voksne. Den kontakt skal helst spejles og favnes, i det omfang det er muligt. Som forældre er vi forskellige, kommer med forskellige baggrunde. Men vil alle kan lære at være mere til stede og autentisk i vores relationer, og særligt til vores barn/børn. En nærværende relation gør dit barn bliver stærkere psykisk, klogere og sund. Dit barnet lærer at træde i karakter og rumme følelser, og ikke mindst hvem de er som menneske. Måske kender du det, når dit barn prøver at komme i kontakt med dig, hvor du er mere eller mindre tilstede. Det hele behøver ikke være lyserødt, men tag dig stunder, som I absolut nyder sammen. I vores nervesystem og hjernen lagers disse øjeblikke, som har betydning og bruges som ressourcer i forskellige læringssituationer.
Du kan arbejde med øjeblikke og lade dem få mere energi og værdi. Det er hvad vi gør til yoga❣️ 

 

Om læring og trivsel

En balance mellem tryghed og udfordring

I får en række redskaber, som I kan bruge derhjemme til at skab hyggelige rammer.
Undervejs i familieyogaen, vil vi lave sjove lege og yogaøvelser, og lærer at slappe af og nyde øjeblikke. I begge inviteres ind i et kærligt rum, hvor både dit barn og du lærer at berolige og afstresse kroppen og falder til ro.  

Har du medlemskab eller klip til Familie Yoga er der rabat på Sundhedssamtaler, massage og andre behandlinger. Disse er også for børn, særligt massagen. Læs mere

Fod af Baby Boy på gulv
Mindful calm happy fit family of young parents and little kids sitting together on heated

Lidt om mig ...

Jeg er mor til 2 børn og har 3 bonus børn og kender bestemt til familielivet med børn og arbejde. Der skal være plads til nærværet og det sjove sammen med vores børn - et særlige rum, Det får du med Familie yoga. 
Jeg har drevet Kornval-yoga i snart 20 år. og er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med speciale på børns sundhed og udvikling. Jeg har videreuddannet som ID-psykoterapeut, Yoga- & Mindfulnesslærer, Hormonyoga og Børneyogalærer, samt har specialiseret mig indenfor kost, sundhed, hormonbalance og børns trivsel.
Jeg elsker arbejdet med børn og deres verden, og har mange års erfaring med børn både indenfor undevisning, øvelser, teori og livserfaring, som jeg deler ud af. Ved siden af mit arbejde med yoga har jeg sundhedssamtaler og individuelle & parterapi samtaler. Du kan læse lidt mere om mig her

  • Sort YouTube Icon
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
PiaKornval2-2.jpg
bottom of page