"Retræte...En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation. Tak for en super weekend"

-Per Hansen

"Oplevelse af ro både i kroppen og i sindet"

-Birthe Klinte 15 august 2018 

"Pia er en skøn underviser, hun gør yoga nærværende, har en behagelig stemme og guider dig hele vejen. En perfekt kombination af yoga og meditation, her er min vej til flow i livet.
Er taknemmelig og glæder mig til hver gang."

-Nathascja Nepper Bryld 28 januar 2014 

"Jeg har gået hos Pia i Siden 2013, og er blevet afhængig af at få mit ugentlige frikvarter. Pias yoga gør mig til et gladere og sundere menneske"

-Hanne Lund-Johansen 17 april 2017 

"Jeg vil rigtig gerne anbefale Kornval Yoga. Jeg har gået hos Pia de sidste 2015 og er nærmest afhængig af det, og der er ingen tvivl om at hendes yoga timer er godt for både krop og sjæl. Især min dårlige ryg har det meget bedre efter en skøn omgang flow yoga. Jeg opfordrer alle til at prøve uanset niveau, smidighed eller størrelse, bare kom og vær med og prøv selv hvor dejligt og godt at det er"

-Rikke Genefke Madsen 29. juli 2018 

Jeg begyndte til yoga hos Pia for en måned siden, og jeg kan på det varmeste anbefale Pias yogahold. Pia er meget kompetent i sin undervisning, og hun er varm, kærlig og omsorgsfuld, og kommer blidt og retter mig, hvis jeg laver en øvelse forkert. Desuden oplevede jeg ekstra omsorg, da vi hun under afspænding kom og lagde en lille pude under min nakke, der var blevet lidt øm efter en øvelse. Der er stor kvalitet i Pias undervisning, og jeg føler mig velkommen i det hyggeligt indrettede kælderrum på et lille hold, der giver ekstra plads både fysisk og mentalt til hver enkelt af os.

-Tine Linnemann3. oktober 2013

Yoga ved havet

KLIENTER OG YOGI ANBEFALINGER

TILMELD NYHEDSBREV
Jeg skriver, når jeg har noget på hjertet

Mit Kornval-Yoga

Hjerteligt tak

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Søborg Hovedgade 124C, 2860 Søborg  Tel: 40 79 22 45  Pia@Kornval-Yoga.dk

Konto: 5013-1370558. CVR. 33086938