top of page

Hvad er IR varme? 
Infrarød varme er en del af de varmeståler, som solen afgiver. Det er elektro-magnetisk varmestråling, som er en kombination af elektriske svingninger og magnetiske felter, der udbreder sig gennem rummet med lysets hastighed, og som formidler energi fra et sted til et andet.


Effekten af infrarød varme? 
Infrarød varme absorbers/optages I vores krop, fordi Infrarød varme er bølger af molekyler, som ligner kroppens celler. Det særlige ved infrarøde bølger er, at de starter vibrationer i cellerne, og denne bevægelse skaber varme i kroppen. Varmen kommer således indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges.Mindsker stress og træthed. Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslapper stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress og bedre og mere energi.

Hot Yoga er en god kombination ift. til de øvrige Yoga hold. Du kan kombinere mere Relax og massage eller eller hvis du har i tankerne også kombinere med den øvrige mere fysiske Yoga træning..

Slanker det- ja du forbrænder ca. 500 kalorier på 30-60 minutter!
Mens du er I den infrarøde varme, er din krop på arbejde og I gang med at producere sved. Ligesom hvis du var i en sauna, så pumper blodet rundt I kroppen og forbrænder kalorier. Du får et fuldt hjerte-workout og forbrænder op til 600 kalorier på 60 minutter blot ved at ligge under panelerne.

Fremad fold

Hot Yoga med
Infrarød varme

_edited.jpg

Styrkende, restituerende og udrensende yoga med Infrarød varme. Et værn mod en stiv og træt krop. 

Infrarød varme. Lun 35 grader og Hot 38+

Læs om blid og styrkende yoga
Lun Yang/Yin og Hot Yoga

IMG_4947.jpg

Forbedring af dit immunsystemet

I og med at de Infrarøde varmestråler hæver din kropstemperatur, så får din krop en ‘kunstig’ og sund feber. Når kroppen arbejder på at bekæmpe “feberen”, vil immunsystemet blive aktiveret og styrket. Kombinationen med afgiftning af skadelige toksiner og affaldsprodukter, bliver således din normale sundhed og modstandsdygtighed over for sygdomme forbedret betydeligt.

Lindres ledsmerter og stivhed – ja!
Dyb IR-varme udvider de perifere/ydre blodkar og lindre og helbreder dine 

muskler og beskadiget væv. Den øgede blodcirkulation fjerner de metaboliske affaldsprodukter såsom mælkesyre, og leverer iltberiget blod til de iltudtømte muskler, så de kan komme sig hurtigere. IR infrarøde varmeterapi er meget anvendt til behandling af patienter, der lider af mange slags gigt- og muskellidelser. Særligt har det vist sig effektivt i behandlingen af sprains, neuralgia, bursitis, muskelspasmer, stivhed og mange andre muskuloskeletale lidelser. Stivhed og ømhed, som desuden kommer med alderen, bliver mindsket betydeligt eller fjernet ved hjælp af varmeterapien. Forbedrering af cirkulationen og den kardiovaskulære function Infrarød varme hæver kropstemperaturen ved opvarmning af blodet og udvider blodkarrene. Dermed gives en øget blodgennemstrømning og volumen, som forbedrer hjertefunktionen.

172-DSCF3063.jpg
bottom of page