Life Purpose Reading og en Psyko-Spirituelsamtale.

 Er dit liv i flow eller mangler du retning?

Din session tager udgangspunkt i du står overfor lige nu og hvordan du kommer videre, hvad der stagnerer og hvordan du bringer flow ind i din livssituation. Det vil hjælpe dig til at udvikle og former dig. Hele sessionen varer 1 1/2-2 timer.  


Den første halvdel er ikke samtale, men et mere dynamisk intuitivt flow, hvor du gennem Clairvoyancen modtager alt det, der opleves omkring dig. I den sidste del af sessionen, har du mulighed for at stille spørgsmål og herefter bevæger vi os over til den mere Psyko-Spirituelle samtale.

 

Formået er, at transformere og fremkalde dig. Du vil opleve, at dit sind og dine følelser berøres, så din essens åbnes og opleves dybere. Når din essens fremkaldes vil du opleve, at møde dig selv og din sjæl på flere planer. Det giver klarhed, forståelse og accept af dit liv, hvilket samler din oplevelse af at være dig - mere fokus til at leve livet med flow. 

 

Oplevelsen vil vibrere i dig i lang tid efter samtalen.  Du er velkommen til at optage din session.

 

Vi arbejder på flere planer og kommer ind på:

  • Din essens

  • Dit potentiale

  • Dine talenter

  • Dine udfordringer

  • Din overordnede sjælsmission

  • Din sjæls vej

 

Undervejs deler jeg også af af min erfaring vedrørende den homøopatiske behandling, hvis jeg kan se, at det vil understøtte din Spirituelle proces. Det vil give dig en ny forståelse og inspiration i din videre proces. 

Pris: 1.600,-  (90-120 minutter) Betaling forud via MobilePay,  Opfølgning:  En opfølgende session på 45 minutter 850 kr.

Læs om Pia, som giver dig din Reading