top of page

Sammensæt dit forløb

Udendørs meditation

Sundhedssamtale

Pia Kornval
4079 2245

Start med en Sundhedssamtale, der indleder og giver dig overblik og retning, og mærke efter om du kan komme videre med min hjælp. Der kan være mange årsager til at du er landet på min side. Det kan være symptomer du ikke kan komme af med eller at du mistrives, og ikke ved hvad der rumsterer hos dig. Trivsel, opleves meget forskellige fra menneske til menneske, og har i den grad med at gøre, hvad du er vant til og hvad du byder dig selv i hverdagen. Hvis du er i tvivl om dit liv og symptomerne, så giv dig selv den mulighed for at kommer videre. Læs lidt om det fysiske og psykiske, som i min verden hænger sammen i mange tilfælde.så du kan mærke om du kan komme videre sammen med min hjælp

afbalancering af klipper

Det fysiske og psykiske

Balancen

Det fysisk hænger sammen med det psykiske. Kroppen vil aldrig byde dig en udfordring, som du ikke kan klare. Har du svært at komme videre, så har du muligvis fået oparbejdet nogle overbevisninger om hvad du kan og ikke kan og hvorfor det er sådan. På det område, er vi mennesker ens, da vi er udstyret med en hjerne, som har tanker og følelse der rækker ind i fortiden, nutiden og fremtiden.

Livsstilssygdomme sætter ofte ind når der ændres noget hormonel i vores krop eller måden vi lever på. Det kan være at du har skyldes stress, hormonelle udsving, overgangsalder, teenagealderen, livsstil, traumer mv. Det er vigtigt at finde den nye balance i kroppen, så du undgår en unødvendig livsstilssygdom, som for mange tror skyldes familiens gener. Sagens natur ser ofte anderledes ud, og du kan gøre noget for at få det bedre. Lad mig høre fra dig.

Livredderhytte

Genkender du det?

Vejen tilbage til dig selv

Hvis du ikke finder noget på listen nedenfor, som du genkender, så send mig en sms i stedet og lad mig høre nærmere. Mobil 40792245
Måske genkender du...

- Vægttab som driller.
- Eftersyn: tolke blodprøve resultater
- Symptomer du ikke kan komme af med.

- Smerter og symptomer

- Overgangsalder, hedeture
- Ledsmerter og muskel smerter
- Uro og søvnproblemer
- Upassende gentagne mønstre i dit liv.
- Ønske om bedre familierelationer.

- Stress, depression og angst
- Nye udfordrende livssituationer
- Skilsmisse, sorg og tab
Usikker på dig selv og livet-
- Mistrivsel - ved ikke hvorfor
-'
- Læs mere HER

Læs mere ...

Indledende samtale

Få overblik over din situation

Indledende samtale

(kr. 950,- )

Videre forløb:
4x samtale 3.000 kr./norm. 3800 kr.

Slidgigt

kender du til smerter, ømhed, stivhed og knasen i leddene?  Yoga kan være et godt at starte med, da inaktivitet gør smerterne værre. Men er smerterne uudholdelige, så er der mere at gøre for du kan få smerterne væk, så du kan bevæge dig endnu mere frit uden smerter. Selvom du har slidgigt, så kan smerterne mindskes og for en hel del forsvinder smerterne helt. 

Irriterede tyktarm

Døjer du med oppustet og udspilet mave, smerter, som kan forsvinde ved afføring. afføring er tynd, hård eller blandet, eventuelt ildelugtende, ligesom prutterne., afføring flere gange i træk om morgenen ("morgen-løberi"). Kortvarige, influenza-lignende tilfælde.

Læs mere her

Menstruations problemer

 Smerten føles lidt som kramper i bækken, ryg, lår eller mave. Oftest starter den lige under navlen og stråler ud mod lårene og ryggen, men kan variere. Det er muligt, meget hurtigt, at få det bedre med enkelte tiltag. Det kommer naturligvis an på tilfældet.

Alderdom

Kan gøre ondt, være ensomt og være svært at tale med sine nærmeste om.

Alderdom er rigdom fra det inderste inde. Du bliver hjulpet videre, så du trygt kan navigere i dit liv. Lad mig høre fra dig.

Over 55+

Du ønsker at få et gennemsyn i forhold til din alder og den livsstil du fører.

Par terapi

Et forløb, hvor I begge bringes derhen hvor I ser situation I bedre kan handle og tænke i et klarer og mere konstruktiv lys.
I kan starte med en indledende samtale eller starte et forløb med det samme  

Sammansæt dit forløb

Er din situation anderledes end det du læser her på siden? Hvis ja, sammensætter vi et forløb, som passer til dig, og hjælper dig videre. 

Overgangsalder

Kend du det? Hedeture, ændringer i blødningsmønstret, humørsvingninger, søvnproblemer. kroppen forandre sig drastisk. Kom videre, få et betydeligt bedre, ud af symptomerne og få det bedre med dig selv.

Fibromyalgi

Gør den til din egen. Tilføj billeder, tekst og links eller forbind til data fra din samling.

Kolesterol

Forhøjet kolesterol skyldes ofte en kombination af arvelige faktorer, en fed kost, og for lidt/dårlig motion.
Du kan skyde genvej ved at bruge Phytoterapi, ved at omlægge kosten, dyrke motion og tage medicin der sænker kolesterol. Du kan også komme ud af medicin helt eller delvist ved at benytte Phytoterapi 

Eftersyn 45+

Du ønsker at få et gennemsyn i forhold til din alder og den livsstil du fører.

Teenager

Er det svær at være dig? Bekymre du dig om ting og måske føler dig alene? Uanset hvad du har på hjertet, så få talt om det, så du kan få det bedre.