top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

De 5 tibetanere


Kender du til de 5 tibetanere? Hos Kornval Yoga afholdes der d. 21. april en workshop, hvor du får en masse viden om og bliver introduceret til de 5 tibetanere❤️


De 5 Tibetanere er en serie af yogaøvelser, der har en masse sundhedsmæssige fordele, når de praktiseres regelmæssigt.

Nogle af de sundhedsmæssige fordele kan du se nedenfor:  • Øget fleksibilitet og styrke: De 5 Tibetanere indeholder forskellige yogaøvelser, der kan bidrage til at forbedre kroppens fleksibilitet, især i ryggen, hofterne og skuldrene.


  • Øget vægttab: Øvelserne vil styrke din muskulatur, du vil bruge energi og dermed øge din forbrænding og skabe mulighed for vægttab


  • Øget energi i løbet af dagen og bedre nattesøvn


  • Forbedret balance og koordination: Nogle øvelser fokuserer på balance og koordination, hvilket kan hjælpe med at forbedre disse aspekter af din krop.


  • Stressreduktion: Da de 5 Tibetanere kombinerer fysiske øvelser med dyb vejrtrækning og fokus, kan de hjælpe med at reducere stress og berolige sindet.


  • Øget mental klarhed og koncentration: De mentale aspekter af praksis, såsom fokus og meditation, kan bidrage til at forbedre din mentale klarhed og koncentration.


  • Sænker aldringsprocessen og drejer det biologiske ur tilbage


Hvorfor er de 5 øvelser en kilde til evig ungdom? Ganske kort forklaret, så stimulerer de 5 øvelser alle kirtlerne i det endokrine (hormonelle) system, hvilket er ligesom at tænde for ‘ON’ knappen. Det gør, at kroppens energi flyder og dermed påvirker det os yderligere mentalt og fysisk. Vi oplever så at sige Flow og et løft af energi og lykke.


Rent sundhedsmæssigt gør du noget rigtigt godt for din krop. Det kommer vi meget mere ind på i workshoppen, hvor du også vil blive instrueret i øvelser fra de 5 tibetanere.


Du kan finde information om de 5 tibetanere mange steder på internettet, men grunden til at det er vigtigt at blive personligt instrueret i øvelserne er fordi de ifølge de kloge tibetanere SKAL praktiseres præcis, som anvist for at du kan opnå de sundhedsmæssige fordele.


Når du har lært at lave øvelserne fra de 5 tibetanere kan du tage denne viden med og praktisere de 5 tibetanere derhjemme eller på kontoret - hver dag eller så ofte du vil. Øvelserne tager under 20 minutter at gennemføre så passer også til en travl hverdag.


Læs mere om workshoppen og tilmeld digKærlige hilsner fra

Kornval yoga teamet❤️
95 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


Instagram

Kategorier

bottom of page