top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Kommende event: de 5 tibetanere


De 5 tibetanere er en serie af øvelser, der stammer fra tibetansk yoga og er igennem flere tusind år sammensat af munke til at øge kroppens fleksibilitet, styrke og hormonbalance.


Disse øvelser kan laves af alle i alle aldre og bruges som effektiv træning til at forbedre din fysiske og mentale sundhed.


De 5 tibetanere er en unik træningsmetode, der kan hjælpe dig med at føle dig mere energisk og vital.


Hos Kornval Yoga med adresse i Søborg - nær Gentofte og Dyssegård, tilbyder vi et event nu på lørdag d. 28. oktober 12-14:30, der fokuserer på de 5 tibetanere.

Vi har afholdt disse gennem de sidste 20 år, og er erfarne på området og vil guide dig igennem øvelserne samt hjælper dig med at opnå den bedste form og balance ved at praktisere de 5 tibetanere.


På vores Workshop får du mulighed for at arbejde med de 5 tibetanere i en gruppe, hvilket kan give en ekstra motivation og inspirationskilde. Derudover får du vejledning til at lave øvelserne mere korrekt for at få den bedste effekt og for at undgå skader.

Derudover tilbyder vi også private sessioner, hvis du ønsker en mere personlig tilgang til din træning med de 5 tibetanere. Hvis du ønsker dette så kontakt Pia Kornval på tlf. 40792245❤️


Ved at træne de 5 tibetanere med Kornval Yoga i Søborg, kan du forbedre din fysiske form, øge din fleksibilitet og balance, samt opnå en bedre mentale velvære samt mindske stress.

De 5 tibetanere er en enkel og effektiv metode til at forbedre din generelle sundhed og velvære.


Gennemfører du de 5 tibetanere regelmæssigt kan det hjælpe dig med at opnå en bedre balance i krop og sind. Tag det første skridt mod en sundere livsstil ved at praktisere de 5 tibetanere med Kornval Yoga i Søborg.


Så hvad venter du på? Tilmeld dig på vores workshop d 28.10 HER.


Hvis du ikke er medlem hos Kornval Yoga kan du med fordel booke dig ind på en yogaprøvetime inden ved at trykke HER. så du få en fornemmelse af hvad yoga kan gøre ift. eventuelt stress samt generelt fysisk, psykisk og mentalt velvære


Vi håber på at se dig til workshoppen d. 28.10


Kærlige hilsner fra

Kornval Yoga teamet

82 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Instagram

Kategorier

bottom of page