top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Styrk dit immunforsvar med livseliksir


Er du ofte syg og vil du gerne styrke dit immunforsvar inden vinteren så læs med her!!

To til tre gange om året udrenser jeg min krop for toksiner, som er affaldsstoffer vores krop indeholder. Det kan komme fra vand, madvarer med plast omkring og i beholdere, forurening og usund livsstil med alkohol, kød og e-stoffer i cremer og mad. Jeg veksler mellem nogle forskellige kure.


Er du som regel syg om vinteren? Så lad denne nemme kur blive en vane 1 gang om året i starten af efteråret inden vinteren kommer.


At udrense kroppen for affaldsstoffer, gavner rensning af blod og blodåre, og en generel styrkelse af immunforsvaret, MEN også dine indre organer. Resultatet er mindre sygdom eller slet ingen i løbet af vinteren.


Livseliksir-kuren som jeg omtaler i dette blogindlæg må kun anvendes en gang om året (bedst om efteråret).

Husk at, kuren ikke må gennemføres af børn under 12 år!


Se opskriften på livseliksiren her.


Værd at vide: Vidste du, at 80% af dine muskler er organstyrede? Det betyder, at hvis dine organer ikke fungerer optimalt, så lider dine muskler, bindevæv og led under det. Mærker du smerter i din bevægapparat, så betaler det sig at benytte den omtalte kur, samt lav grønne smoothies. Lad dig også inspirere af antiinflammatorisk kost og lave grønne smoothies, som er rige på antioxidanter. Få inspiration til antiinflammatorisk kost på vores Blog her.


Vi håber på at du er blevet lidt klogere på, hvorfor udrensning er en god idé og at du har mod på at prøve det.


Kærlige hilsner fra Kornval yoga teamet <3
168 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Instagram

Kategorier

bottom of page