top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Aminosyren L-lysine


Hvis du har været til yoga for nyligt eller været inde på shoppen i FIT-appen har du nok set at vi har fået en hel masse nye produkter hos Kornval Yoga.


Vi har blandt andet indkøbt forskellige kosttilskud, som vi bruger selv, har opnået gode resultater med og er rigtig glade for.

En af disse kosttilskud er aminosyren L-lysine fra SOLGAR. Lysin er en essentiel aminosyre, hvilket betyder, at den er nødvendig for kroppen, men kroppen kan ikke producere den selv.


Derfor skal vi få L-lysine gennem kosten for at opretholde et bestemt niveau af L-lysine. Der er flere gode grunde til at inkludere L-lysine i din kost:Sund og smuk hud: L-lysine er nødvendig for dannelse af kollagen, et protein, der findes i huden, bindevæv, sener og brusk. Kollagen er afgørende for hudens elasticitet og struktur samt heling af sår. Hvis du er over 30 og vil forebygge alderstegn på din hud vil L-lysin bidrage til dette.


Et styrket immunforsvar: L-Lysine kan styrke immunsystemet ved at hjælpe med at danne antistoffer og fremme produktionen af enzymer og hormoner, der spiller en rolle i immunforsvaret. Det kan derfor hjælpe dit immunforsvar til forsvare dig mod sygdom forårsaget af virus.


Bekæmpelse af Herpes Simplex-virus:

Sidst men ikke mindst findes der undersøgelser, der tyder på, at L-lysine kan hjælpe med at forhindre eller reducere udbrud af herpes simplex-virus. L-Lysine konkurrerer med en anden aminosyre, Arginin, som herpesvirus bruger til at formere sig.

Hvis indholdet af L-lysine er større end indholdet af Arginin vil virussen have dårligere vilkår for at udvikle sig. Vi har hørt flere eksempler på mennesker der tidligere har lidt af Herpes Simplex virus og som helt eller delvist er kommet af med udbruddene ved at inddrage L-Lysine, som tilskud til deres kost. SÅ DET VIRKER.


L-lysine kur

Prøv denne kur for at forebygge udbrud af forkølelsessår:

1 x L-lysine (1000 mg) dagligt. Dog maks i 6 måneder ad gangen - så pause.


Prøv denne L-lysine kur når du kan mærke at et forkølelsessår er på vej og mærk effekten:

2 x L-lysin (2000mg) 2 gange dagligt - eller hver 3. time ved meget svære udbrud. Fortsæt til du ikke længere mærker symptomer.


OBS! Hvis du lider af hjerte-kar sygdom eller galdeblæresygdom skal du konsultere din læge inden du bruger L-Lysin til behandling af Herpes simple-virus, da L-Lysin i store doser kan påvirke sygdommene negativt.
139 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commenti


Instagram

Kategorier

bottom of page