top of page

Rabatter og fordele

Vi er i færd med at udarbejde dette område, så du som medlem har visse fordele og rabatter, som du kan få gavn af. Du har også mulighed for at hjælpe andre ved at fine det frem som du ikke bruger, og forære det videre til andre som er krisramt eller ikke har muligheder for an afskaffe sig ting.

KornvalYogaPiaNamaste700 kopi.jpeg

Kornval Yoga

Med et medlemskab hos Kornval Yoga får du rabat på massage, samtaler og andre behandlinger og på nogle Events vi afholder. Fx. en Sundhedssamtale til 750 kr. (norm. 950 kr.) eller 60 minutters massage til 500 kr. (norm. 550 kr.)

Læs mere her
 

Heat2Heart.global

Hos Heart2Heart arbejder vi med de mest udsatte i vores samfund alt fra mennesker, der bor bor på gaden, krisecenter, herberg, økonomisk trængte og til de som udadtil ser ud til at alt er godt, men bag ved facaden lever på kanten i vores samfund. De socialt udsatte som kan være svære at identificere, for på ydersiden ser alt normalt ud men på indersiden er verden en helt anden. Vi forsøger med vores arbejde at skabe mere lighed og gør det bl.a. ved at arbejde nedefra bunden af vores samfund og op. Med vores donationer ønsker vi at gøre de udsatte opmærksom på at de har et værd på lige fod med andre i vores samfund. 
De er havnet i en svær situation og har mistet rigtig meget, som vi med vores arbejde, gerne vil forsøge at hjælpe dem med at komme videre fra med bl.a. vores donationer og opmærksomhed. Vi vil vise dem at der er nogle derude,  der også bekymre sig om dem og herigennem, forhåbentlig, være med til at skabe tro og håb på at der også er en plads til dem i vores samfund og give dem mod til at komme nemmere igennem den svære tid. 

Er du nysgerrig på hvordan du kan støtte op om deres arbejde  –  Klik her

heart2heart.jpg
IMG_4598_edited.jpg

Tina Kornval

Hos Tina Kornval får du absolut den bedste shopping oplevelse. Tina er godt til at se hvad der er flot og passer til din type og krop. Her finder du Brands som Iche, Rue de femme, Marta du Chateau, Humple by Sofia, B-young og Saint Tropez.
Kig forbi og få en kop god kaffe, mens du styles.
Efter et besøg hos Tina, vil du altid føle dig mere tilpas, fordi du får hendes ærlige mening.  

bottom of page