top of page
Kirsebærgården Yogasalen.jpeg

Yoga Retreat i Odsherred
26-28.maj. 2023 (14 pladser/8 tilbage)

Yoga Retræte

Find hjem til dig selv. Slip stress, genfinde din indre ro og energi.
Klarhed på, hvor du står på din rejse lige nu og hvad det næste skridt skal være.

PiaKornval2-2.jpg
Kirsebærgården Vaerelse-detalje-midlertidigt.jpeg

Korte facts

Kom på et Retreat sammen med mig andre søde mennesker. Oplev hvad det gør, at komme ind under huden på dig selv - få en magisk og skøn weekend med yoga, udendørs spa, sauna, meditation, gode gåture og sund og velsmagende lækker med.

 

Hvem kan deltage:

Dig som ønsker at skrue op for selvkærligheden og finde ind til det, som er vigtigst for dig - så du kan lade dit hjerte vise vejen.

Pris: Early Bird 4.100 kr. Last minut: 4.850 kr. (er afholdt 10x tidligere)

Prisen inkluderer: indkvartering, logi, fuld forplejning, daglig yoga og meditation mm. fuld forplejning af økologiske, veganske måltider, frugt, snacks, te. Deleværelser ved 2,3 og 4 personer. Enkelt værelser (ekstra betaling på 500 kr.) Men du kan spare dette ved at bestille i god tid.

 

Sted: Kirsebærgården i Odsherred.

Om retreatet

Kom ned i gear og pleje krop, sind og sjæl. Vi dyrker yin & dynamisk flow yoga. Der er Spabad og Saunagus for dig som har lyst til det. Intro. omkring vejrtrækningens funktion og det univers af redskaber som følger med. Meditation inddrages undervej ligesom afspænding, så du lærer at finde roen i ‘dine øjeblikke’, som er nyttigt i en hektisk hverdag.


Der vil være rig mulighed for at trække sig eller gå lange ture. Har du lyst, kan du også slappe af mens vi nyder hinandens selskab.

Mudra Meditation

PROGRAM

  • Yin- og Flow Yoga, Facia Release, Meditation.

  • Meditationsfokus på dine sanseoplevelser.

  • Lyd- og sanse meditation.

  • Lyd Healing med klang- og syngeskåle.

  • Yoga Nidra afspænding.

  • Spabad, Koldvandsbrus, Saunagus med Detox olier.

  • Juicer og lækker glutenfri og plantebaserede mad.

  • Stilheden ind under huden.

  • Gåture, hygge og selv refleksioner

Mulighed for forløb af:

  • Massage eller Sundhedssamtale før eller undervejs på Retrætet. (særpris v/tilmelding)

Relaxation
Spa Kirsebærgaarden_edited.jpg

Balance & Trivsel

Indstil dig på Retrætet - start før hjemmefra:

Vi lægger op til at du så småt kan starte dit indre Retræte hjemmefra ved at give dit adgang til et Online Retræte. Det er nemt og overkommeligt, og giver et fokus og energi.

Det sendes ca. 2 uger før. Forslag til dagens opgave og hvordan du får en sundere hverdag og hvordan du kan smider affaldsstoffer - små tricks. Toxiner, som er affaldsstoffer, ophobes i kroppens muskler, led og organer og blokerer for flow, trivsel og fleksibilitet.

Hot/Lun Yoga i Søborg:
Yoga med Infrarød varme 2x om ugen, s
tyrker dit immunforsvar, smidiggør bindevævet, udrenser. Kom og nyd nærværet. Læs mere HER
(Ved køb af Retrætet u/fast yoga medlemsskab 100kr, pr. gang norm. 150kr)

Spabad, koldvandsbruser og sauna på retræte stedet.
Vi laver Saunagus som er ren nydelse for krop og sjæl. Det står dig naturligvis frit om du vil deltage.

PIAKORNVAL_KORNVALYOGA_FORSIDE.png
KornvalYogaMathildeLukkede.jpg

DINE VÆRTER
Mad = kærlighed & trivsel

Pia Kornval

Jeg skal have fornøjelsen af, at guide dig igennem en masse skøn yoga på vores retræte. Jeg har været yogainstruktør de sidste 17 år, dyrket Yoga i snart 25 år. I mit daglige arbejde administrerer jeg Kornval-Yoga og har samtaler af sundhedsmæssig karakter, som kost- & Hormonvejledning, Coaching og terapi. At se og hjælpe andre i bedring giver mening og beriger. For 25 år siden stiftede jeg selv kendskab til stress, hvilket har ledt mig gennem en rejse til hvor jeg er nu. Med langt større ro, kendskab til mig selv, samt en stærkere, gladere krop.

Min undervisning er en blanding af dynamiske flows med dybe stræk og ikke mindst vejrtrækning. Jeg har et særligt fokus på den mere terapeutisk del bestående af mange forskellige øvelser og redskaber gennem vejrtrækning, yoga og hormonelle justeringer. Alt sammen for give værktøjer og teknikker der skal til, for at imødekomme kroppen egne unikke behov og dermed finde ind til din indre kerne.

Mathilde Kornval
Mathilde er min datter, som nok er et af de mest kloge unge mennesker jeg kender. Hun yogalærer og underviser hos Kornval-Yoga.dk Mathilde er i gang med en Sundhed- & Ernærings uddannelse. Indimellem tilberedes maden af Mathilde. Hun er emminent til at lave sund, velsmagende og indbydende mad på en simple måde, og ikke mindst at lære fra sig. Har du lyst kan du deltage i madenlavning og lære noget af det på Retrætet.

PIAKORNVAL_KORNVALYOGA_FORSIDE.png
Kirsebærgården Vaerelse-detalje-midlertidigt.jpeg
Kirsebærgården Kokken.jpeg

Det praktiske

Dato: d. 26-28. maj. Kom fre. fra kl 15. Søn. hjem kl 12

Prisen inkluderer:
indkvartering, logi, fuld forplejning, daglig yoga og meditation mm. fuld forplejning af økologiske, veganske måltider, frugt, snacks, te. Deleværelser ved 2, 3 og 4 personer. Der er enkelt værelser (ekstra betaling på 500 kr.) Men du kan spare dette ved at bestille i god tid. Læs nedenfor!

PRIS: Last minut 4.850 kr. Bestilles inden 3 måneder 4.100 kr. Er I to eller flere og tilmelder Jer før 3 måneder hver plads  3.950 kr. Enkelt værelse 500 kr. ekstra.
 
BETALING:
Depositum: MobilePay 2.000 kr. Resten betales 60 dage før. 
Reg. nr.: 5013 Konto: 1370558 (Husk navn + Retræte dato”) 

AFBUD: Fuld tilbagebetaling 60 dage før start minus depositum. Pladsen kan også overdrages til en anden person.
Bliver du forhindret i at deltage
, kan du frit overdrage pladsen til en anden. Husk at give besked i sådan et tilfælde

AFLYSNING: Måtte det uventede ske, at retrætet aflyses af arrangør tilbagebetales det fulde indbetalte beløb. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Oplys: eventuelle skader/skavanker,  stress eller lignende, som jeg bør kende til, samt dit fulde navn og telefonnummer

 

Se datoer
Kirsebærgården1.jpeg

Kirsebærgaarden

Kirsebærgården er et fredfyldt retrætested midt i Odsherreds med en smukke omkringliggende natur, som danner en rammer for retrætet og fordybelse. Yogasalen er i den gamle kostald og høloftet er nænsomt istandsat til værelser. Læs mere om Kirsebærgården

Aktiviteter på egen hånd - gåture:

Retrætet giver dig mulighed for at stresse af og nyde weekenden. Vandreture i området og Slettermose, som gården ligger ud til, skråner ned mod fjorden med genetablerede oprindelige vandløb og vandhuller, som tiltrækker masser af fugleliv. Naturstyrelsens gule vandrerute går forbi Kirsebærgården og fører bl.a. til fuglereservatet i Hov Vig. Kom fx. fredag lidt tidligere og tag hul på det.

Spabad, Saunagus og koldvandsbrus

På retrætet er der mulighed for rigtig at komme ind kroppen og i sanserne og dermed slappe hel af. Spabadet er opvarmet og du sidder udenfor i naturens omgivelser. Det kan kombineres med skøn og sansefuld Saunagus og det kolde gus med koldvandsbruseren.