top of page
Ashtanga Yoga

Find din yoga form og varier

Varier med holdtyperne, når du kan, så bindevæv og muskler kan arbejde fleksibelt.
Det vil gavne din trivsel betydeligt. 
Yoga opbygger både muskler og bindevæv, ved både at smidiggøre, styrke og strække. Gå efter det som giver dig meste trivsel, men kombiner endelig også med forskellige holdtyper..
Har du en underspændt krop, som er forholdsvis fleksibel:
Du fortrækker muligvis Yin og blid yoga, men prøv også flow yoga og yoga med Infrarød varme.
Har du en overspændt krop, dvs. stiv krop,
og elsker yoga med styrke, så vil det også gavne dig, at prøve de mildere former og med Infrarød varme (Hot/Lun yoga) 


Mange vejrtrækningsøvelser gavner dig mere end du aner: 
Når du lærer at få kontrol over dit åndedræt, som trænes til yoga, så arbejder dit bindevæv bedre, dit nervesystem, du styrker dit immunforsvar og ikke mindst hormonerne. 80% af vores muskler er hormonstyret, hvilket du forholdsvis kan sætte i mere balance gennem yoga. Kom og hør og lær mere til yoga.
Koordinations- og balanceevnen, er også en af de ting, som yoga kan styrke, samt at forbedre blodcirkulation, iltoptagelse og kredsløb..

Efter en yogatime vil du altid opleve fornyet energi og overskud eller have lyst til at slappe af. Læs mere om Hvorfor Yoga?  Ny til yoga

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Find din yogaform - og skift mellem dem

Her finder du et kort overblik over de forskellige typer af yoga hos Kornval-yoga. Alle kan følge med, da der gives plads til nye på alle hold. Der er plads til at pause, hvis du får brug for det.
Kontakt Pia, hvis du har spørgsmål 40 79 22 45

 

MANDAG:

 • Mild Flow yoga & stræk (mandag kl 9 og kl 15.45) En serie af fysisk yogaøvelser, der strækker og styrker kroppen på en mild måde. Yogaen udføres i et roligt tempo, hvor du fokuserer vejrtrækningen og på detaljerne i bevægelse, stræk og afspænding.

 • Flow yoga & puls. (mandag kl 17)  En serie af fysisk yogaøvelser, hvor vejrtrækningen er en del af hver bevægelse, og som udføres i et passende tempo, så din puls sættes i sving. Fokus på øvelser med balance og styrke og opvejrtrækning, som speeder pulsen i vejret. Der er altid stræk og afspænding.

TIRSDAG:

 • Flow yoga (tirsdage kl 17.15) En serier af fysisk yogaøvelser, der strækker og styrker kroppen og hvor vejrtrækning er en del af alle øvelser og bevægelser. Yogaen udføres i passende tempo, og hvor du fokuserer på detaljerne i udførelsen. Der er altid stræk og afspænding.

 • Blid Yang/Yin yoga (tirsdag og torsdage kl 18.45)Blid flow yoga med vejrtrækning, samt yin øvelser hvor du styrker, masserer og strækker bindevævet og gør det mere fleksibelt. Du holder strækkene i cirka 3 minutter og nogle gange mere. Øvelserne foregår på gulvet siddende, liggende og på knæ og kombineres med vejrtrækning, som hjælper dig med at få fokus på at være tilstede i kroppen. Der er altid Mindfuld afspænding, samt Klangmusik indimellem, som beroliger nervesystemet.

ONSDAG:

 • LUN Yang/Yin yoga (onsdage kl 16)
  Blid yoga og yin øvelser og stræk og vejrtrækningsøvelser, hvor du har fokus på at være tilstede i kroppen. Det praktiseres i et opvarmet rum med infrarød varme i ca. 32-33 grader. Øger fleksibilitet og renser kroppen for affaldsstoffer.Læs om Infrarød varme.

 • HOT Flow yoga: (onsdage kl 17.15 og søndage kl 10) 
  En kraftfuld og dynamisk yogaklasse med tempo, hvor vejrtrækningen inddrages. Du laver øvelserne i små loop serier og har fokus på at være tilstede, samt at bruge hele kroppen. Det praktiseres i et opvarmet rum med infrarød varme i ca. 37-39 grader. Infrarød varme øger fleksibilitet og renser kroppen for affaldsstoffer. Læs om Infrarød varme.

TORSDAG:

 • Blid Yang/Yin yoga (tirsdag og torsdage kl 18.45) Blid flow yoga med vejrtrækning, samt yin øvelser hvor du styrker, masserer og strækker bindevævet og gør det mere fleksibelt. Du holder strækkene i cirka 3 minutter og nogle gange mere. Øvelserne foregår på gulvet siddende, liggende og på knæ og kombineres med vejrtrækning, som hjælper dig med at få fokus på at være tilstede i kroppen. Der er altid Mindfuld afspænding, samt Klangmusik indimellem, som beroliger nervesystemet.
   

FREDAG:

 • MorgenEspresso 55 min (fredag kl 8.15)
  Et shot flow yoga som starter kroppens puls og din vejrtrækning, samt strækker efter natten søvn. Giver energi og styrke. Kort afspænding.

 • Yoga Relax & Mindfulness (fredag kl 9.15)
  Mild flow yoga med vejrtrækning, boldmassage masserer og strækker bindevævet og gør det mere fleksibelt. Stræk for hele kroppen Øvelserne foregår stående, på knæ, siddende og liggende og kombineres med vejrtrækning.

 • Mindfull flow yoga & Klang Meditation (fredag kl 16)
  Mild flow yoga med vejrtrækning, boldmassage masserer og strækker bindevævet og gør det mere fleksibelt. Stræk for hele kroppen Øvelserne foregår stående, på knæ, siddende og liggende og kombineres med vejrtrækning.

LØRDAG:

 • Mild Flow & Flex: (lørdag kl 8.30) Blid yoga og og fokus på fleksibilitet og udstrækning af baller, hofter og lænd. Øvelser er rolige og med bevægelse og stræk. Der vil også være fokus på vejrtrækningsøvelser, som hjælper dig med at få fokus på at være tilstede i kroppen. Der er altid stræk og afspænding.

 • Flow yoga & Core (lørdag kl 10) ligesom flow yoga, men her har du mere fokus på at styrke og giver stabilitet i mave ryg og lænd, samt en bedre holdning og fladere mavse.


 

SØNDAG:

 • HOT Flow yoga (søndage kl 10) En dynamisk yogaklasse med tempo, hvor vejrtrækningen inddrages. Du laver øvelserne i små loop serier og har fokus på at være tilstede, samt at bruge hele kroppen. Det praktiseres i et opvarmet rum med infrarød varme i ca. 38-39 grader. Infrarød varme øger fleksibilitet og renser kroppen for affaldsstoffer. Læs om Infrarød varme.

Læs mere om alle holdene og deres indhold nedenfor

.

Flow yoga med mere eller mindre tempo

Hvad er flow yoga - også kaldt vinyasa yoga?

Vinyasa yoga er en dynamisk yogaform, hvilket vil sige, at det er yoga, hvor du fortsætter fra den ene stilling til den anden i et roligt eller tempofyldt flow af kortere eller længere varighed, som bliver sammenkoblet med din vejrtrækning. Hos Kornval-Yoga finder du det i forskellige tempoer, hvilket er godt for alle i alle aldre. I flow yoga er der lige så meget fokus på selve flowet med at gå fra den ene øvelse til den anden, som der er på øvelserne og strækkene.

Mere om holdtyper

bottom of page