top of page
Sunde grøntsager

BLOG
YOGA, SUNDHED & LIVSSTIL

Proteindrik m/ vanilje og cacao - mumsChokolade og kaffe Protein Booster Drik med banan eller andet. Der er 25g protein og 125 kcal. som er både næringsrigt, velsmagende og sprængfyldt med planteproteiner, vitaminer og mineraler. Hvis du bruger en anden frugt kan du halvere kalorierne.

Drikken er god som mellemmåltid og før eller efter din træning. Tager kun 3-4 minutter at lave.

Det er både super effektivt at indtage proteinpulver før træning, da man derved kan få mere energi til at præstere under sin yoga træning. Dog er det lige så effektivt at indtage proteinpulver efter træning, da kroppen har meget lettere ved at absorbere proteinet, efter man har trænet.1 personer. Tid: maks 3-5 min. Læs også vores Blog indlæg vedrørende proteiner HER


Ingredienser:

2 skeer Super Protein m/vanilje smag eller Vegan Protein (begge veganske)

200 - 250 ml kold vand

1/2 - 1 banan (en moden banan har færre kalorier. Ellers brug en anden frugt)

Et drys Nespresso instant kaffe

Et drys Raw Cacao pulver eller Raw nibs

Evt. lidt Cashew nødder


Sådan gør du:

1. Hæld koldt vandet i en blender eller brug en stavblender.

2. Hæld resten af ingredienserne i vandet og blend godt.

3. Hæld det op i en beholder, som kan lukkes helt eller drik det med det samme.


Forslag:

  • Tilføj evt.1 ske Kollagen og få ca. 7g. protein + kollagen (godt for din hud)

  • Tilføj din smag. For eksempel undlad kaffen eller chokoladen eller udskift Cashew nødderne med nogle andre, hvis du ikke tåler dem.

  • Du kan bruge en dadel, hvis den skal sødes mere eller vilde blåbær.

  • Lav den hjemmefra og brug fx. en af AYA&IDA miljøvenlig Cup2GOE. Koppen holder væsken både kold og varm (vi har en på hylderne hos Kornval-Yoga)


Sundhedsmæssige fordele ved planteprotein

Planteprotein kilder som ærter og bønner indeholder en bred vifte af næringsstoffer såsom kostfibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er gavnlige for kroppens funktion. Læs mere i vores Blog indlæg: Udforsk universet af proteinet som byggesten, dets funktioner og gode kilder gennem maden HER


Generelt har plantebaserede proteinkilder tendens til at være lavere i mættet fedt sammenlignet med animalske proteinkilder som kød, hvilket kan være gunstigt for hjertesundheden.

Planteproteinkilder er ofte rige på kostfibre, hvilket kan støtte fordøjelsessystemet og fremme en sund tarmflora. En kost rig på planteprotein er blevet forbundet med lavere risiko for visse sygdomme som hjertesygdomme, visse former for kræft og type 2-diabetes. Dette skyldes delvist det lavere indhold af mættet fedt og højere indhold af fibre og antioxidanter i plantebaserede fødevarer. Læs mere om proteiner i vores Blog indlæg:


Du kan købe eller bestille produkterne hos Kornval-Yoga. Som yoga medlem får du 15% ved køb over 500 kr..

(Er Ikke vegansk!)


101 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Instagram

Kategorier

bottom of page