Salat

Pasta a la Micaso


Forberedelse: 30-45 min. Antal personer: 4 personer


Pescetar – planter og fisk

Kort opsummeret er pescetarer dem der kommer tættest på kødbaseret kost. I denne ret er dog plantebaserede produkter brugt i stedet for mejeriprodukter, som normalt under denne kost. Som pescetar er der mange muligheder for at sammensætte varierede måltider til hele familien, som grundlag for en sund livsstil. Fisk og skaldyr er generelt sundt at indtage, og i modsætning til eksempelvis rødt kød har kroppen nemmere ved at fordøje fisk og skaldyr.


Ingredienser: 8-10 tomater

Havsalt og peber.

2 klatter vegansk smør.

300g. små pillede rejer eller frosne rejer.

1-3 fed hvidløg (alt efter smag)

Revet citronskal og saften af 1 citron (Økologisk)

2-4 cl. coqnac. (alt efter smag)

1 1/2 del. vegansk fløde (wipping eller Oat. fås i Irma, Rema, Meny..)

400g. frisk bredbåndet pasta (økologisk)

1-2 store håndfulde grofthakket persille (økologisk)


Sådan gør du:

  1. Skold og flå tomaterne og hak dem groft.

  2. Sæt en gryde over med vand til pastaen.

  3. Pil friske rejer eller brug frost rejer (husk at skylle dem godt)

  4. Svits rejerne, hvidløg, tomater og citronskal, i en gryde med vegansk smør.

  5. Hæld cognac over og lad den flamme op - bare rolig flammerne forvinder!

  6. Tilsæt vegansk fløde og lad småsimre i 2-3 min.

  7. Smag til med citronsaft, hav- eller flagesalt og godt med peber.

  8. Kog pastaen og følj anvisningen på pakken